En massa inredning!

God kväll

Veckan är återigen över för min del och idag har det blivit en del handlade inför nästa vecka, hälsat på pappa som ligger på sjukhus, träffa mamma en stund, ärende på banken och dessutom jobbat idag:). Det känns som man hunnit med en hel del och det känns ju bara skönt!.

Det är ju välidgt mycket fokus på vårt nya radhus som vi kommer att flytta till den 6 juli och vi är såå taggade och tycker det ska bli grymt kul!. Det betyder att jag kommer återigen få inreda det nya boendet och det ska bli så spännande!. Vår tanke var egentligen att köpa en ny säng snart men dom pengarna kommer vi nog lägga större delen på vårt nya hus då vi kommer behöva en hel del nytt. Dels en ny micro då vår är inbyggd i köket. Sedan en ny vardagsrumsmatta, ev nytt staket till trädgården, ev en liten frys då det bara var en liten som fanns. Sedan en hel del detaljer ska införskaffas och självklart kommer vi köpa en hel del när vi åker till Ullared nu i sommar!:).

Det är mycket kul vi har framför oss nu och jag ser såå ifram emot det!.

Imorn är det min och Andys 10 årsdag tillsammans!, då blir det champagne!

Lite grejer jag gärna vill ha till vårt nya hus!




Till matrummet:)


Två av dessa vid barbordet i köket:)




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0