10 årsfirande på kolmården

Hej vänner!. Av någon anledning vill inte mitt inlägg från igår synas?. Ser ni inlägget jag gjorde igår? det är fortfarande inlägget om språkutveckling som kommer upp trots att jag publicerade det nya inlägget igår? hmm konstigt!.

Nåja, igår var det en underbar dag på alla sätt och vis. Jag och Andy har nämligen varit tillsammans i 10 år den 12 maj!!!, herregud! 10års jubileum:). Självklart var det bara ett måste och fira detta och eftersom det var fint väder igår passade vi på och fira oss då och åkte då en runda till kolmården, mest för Heileys skull men också för att få en lung men endå mysig och trevlig dag helt utan stress. Kan säga att vi verkligen behövde den avkopplande stunden efter allt som hänt på senaste tiden med sälj, köp och allt annat mellan himmel och jord.

Heiley älskade och titta på alla fina djur och jag lärde känna en helt ny suda av Andy:). Den rädda sidan:). Han blev nämligen riktigt skitnödig när vi åkte linbanan och satt och nöp mig i benet hela tiden. Den åker nämligen 20 meter upp i luften, över trädtopparna så han var tydligen lite högdrädd ;).

Delfinshow blev det också ch det var höjdpunkten på hela dagen!.


pappa och dotter precis innanför kolmårdens dörrar i början på dagen:)


Heiley åkte sin första karusell i bamses värld, tekopparna eller vad de nu heter:).




Heiley var så glad hela dagen i det fina vädret:)


Heiley var som i en helt annan värld när hon fick klappa djuren:).


delfinshowen var underbar!


I linbanan:). Heiley satt på golvet en stund under resan:)


Heiley lekte i lekparken


Den här delfinskulpturen kommer alltid att dymbolisera 10 årsdagen:).

kramar






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0