Sveriges Nationaldag

Hej och god kväll!

Vilket underbart väder vi haft idag!, håller ni med mig?. Här har det varit strålande soloch det passade ju riktigt bra eftersom det idag är Sveriges Nationaldag. Eftermiddagen tillbringade vi hos min syster i stan och satt ute och hade det superskönt!. Heiley hoppade stutsmatta med sin kusin Chloe och hon hade så roligt att hon vidflera tillfällen höllpå att skratta ihjäl sig. Det var så underbart och höra henne skratta så hon nästan kiknade. Hon visste inte riktigt hur man hoppademen det gjorde inget för hon stutsade tillräckligt av att Chloe hoppade:). Hon hade en riktigt lyckad dag iallafall:).


Heiley och Chloe hoppar stutsmatta!. Skrindan nedanför fick vi med oss hem. Den är mer än 30 år gammal och har gått i arv. Först min syster som hade den när hon var liten, sedan jag och sedan min systers döttrar och nu Heiley:).


Min lilla tjeja:)


Heiley letar efter stenar:).

Resten av kvällen kommer jag bara att ta det lugnt. Det hade varit grymt sköntoch ta sig ut på altanen och ta en kopp kaffe men tyvärr består vår altan av en massa rivningsvirke från vår övervåning. Jag är riktigt sugen på att bara slänga ut det på tomten så jag kan sitta däroch ha det skönt:). Vi får väll se vad mannen i huset säger. Först blirdet dock att få vår lilla dam att sova och det verkar inte gå så jättebra:(. Sommarkänslorna sprudlar även hos henne:).

Ha en fortsatt trevlig vecka!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0