Restaurang Euphoria <3

Nu börjar det äntligen närma sig en nyöppning på jobbet. Det ska bli så spännande och följa restaurangen från nyöppning och liksom växa med företaget:). Som ni vet jobbade jag ju på Cafe de paris innan men vi valde att byta brach helt eftersom vi upplevde att de flesta kom för att äta vår mat och inte att fika. Därför har vi nu under sommaren haft stängt för branchbyte och totalrenovering.
 
Vi är ännu inte hundra på när vi kommer öppna dörrarna för den nya restaurangen men det kommer att bli väldigt snart!. Jag är jättenervös och samtidigt förväntansfull och se hur bra det kommer och bli för vi är säkra på att det kommer gå strålande ;) . Det känns som ett helt nytt jobb men i samma lokaler och samma arbetskamrater (ägare) men helt nya arbetsuppgifter:).
 
Mitt "gamla jobb" Cafe de paris
 
 
   





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0