Guldgruva hittad!

God morgon!
 
Här har dagen börjat för ca 1,5 timme sedan. Det var en liten heiley som kom in i sovrummet i morse och inte ville sova längre:). Jag själv hade dock kunnat sova 5 timmar till kände jag!.
 
Igår kväll somnade Heiley redan vid strax över 19 så jag hade lite tid till träning vilket inte är allt för vanligt. Det blev ett pass turbojam på 45 min vilket är ett slags bodycombatpass fast med lite inslag av dans. Därefter kände jag att jag hade mer att ge och gav mig därför ut och gick en powerwalk. Eller det var nog en promenad med inslag av jogg kan man säga (vill inte säga intervaller eftersom jag bara sprang när jag kände för en pulshöjning). Det blev iallafall en blandning av jobb och powerwalk i 20 min och sedan hittade jag en klätterpyramid för barn som jag körde armhävningar emot och gjorde någon form av rodd för ryggen men man liksom blir hängandes under och drar sig upp (haha jag med mina bra förklaringar hihi).
 
Föresten har jag hittat en riktig guldgruva när det kommer till träning. Skolan som Heiley kommer att gå på sedan "parkskolan" ligger typ 3 min från oss (vi ser skolan från vårt hus)  har ett superbra utegym, iallafall enligt mig!. De har en form av hinderbana med tunnlar, klätterrep, däck att springa över, stenar att hoppa mellan och armgångsställning, hur bra som helst!. Tänka sig att ett så litet samhälle som vi bor i har sånna fina guldgruvor till träningsställen:). Tänkte vi skulle gå dit någon dag och göra bort oss lite för blackaborna haha!.
 
Pga av träningen igår så vaknade jag idag med ömma halsmandlar, nåja bara det stannar där så är jag glad:) så det inte blir värre.
 
Nu ska här göras iordning sedan får vi se vad dagen bjuder på:)





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0