Vår fredag

Hej hopp vänner!

En lugn fredag är snart slut och jag sitter och halvsover. Är inte riktigt hundra och har inte varit på flera daar. Är grymt förkyld och huvudvärk i snart 1 vecka *pust*. Heiley är också sjuk igen, förkyld, hosta och slemmig i halsen, stackaren!. Trots det är hon lika pigg och glad som alltid och man kan inte göra annat än att bara le åt henne när hon busar till det:).


Papper är en stor hit hos Heiley

Mitt lilla busfrö!

Under dagen har vi hunnit storhandla, det behövdes vill jag lova:). Sedan blev det lite takmålning i köket. Ja vi har börjat måla vårt furutak (panel) vitt och det är ett jävla jobb vill jag lova. Nack, axel och ryggont kom som brev på posten när jag målade i 4 timmar i sträck igår *pust*. Nu håller vi på med lager nummer 2 och behövs nog ett till sedan tyvärr. Annars har det varit en lugn fredag med lite fredagsmys. Heileys fredagsmys blev i form av detta:
 

Hembakade kanelbullar är mums tycker Heiley även om hon sr lite bekymrad ut:)

Lite bus hann vi som sagt med också

bustrollet

Mammas stora tjej som snart blir hela 1 år!.

Nu ska jag krypa ner och krama kudden men god natt sötisar!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0