Öppna förskolan

God kväll!

Då var vår vardag på gån igen efter julledigheten och det innebär även att jagoch Heiley gick till öppna sm vanligt. Heiley tyckt det var jättekul och lekte stundtals med två äldre pojkar som var flera år äldre än henne själv *fniss*. Annicka och Hannes var också där och Heiley oh han lekte bland kuddarna:).


Annicka och Hannes i bakgrunden.

Hon har föresten blivti så himla dukig på att gå. Hon vill verkligen göra det och ställer sig från krypands och så upp till ståendes helt utan stöd. Än har det vll inte blivit över 10 steg (tror jag?) en det släpper mer och mer märker man. Hon blir så himla glad när hon klarar det! Snart kommer hon springa runt är hemma.


"Så ja gubben et ska nog gå bra ska du se:)". Heiley klappar Hannes på huvudet, så sött!.


Från vänster Wille, Heiley och Hannes

Imorn är det den stora dagen D!. Det är den dagen då Heiley börjar på dagis!, visserligen inskolningen men jag förstårinte hur jag kommer klara av att lämna henne helt ensam där uta varjen mig eller pappa. Att nte unna trösta henne när hon är ledsen eller berömma henne när hon gjort något bra. Jag hoppas verkligen det kommer gå bra och att hon kommer trivas.

Pga av det så kommer jag lägga mig rätt skapligt idag så man orkar upp imorn. Det lir ju inte direk tidigt att gå upp (7.30) men man vill ju ara förberedd!.Måste ta med mig mobilen också så jag kan ta lite kort på hennes första dag på dagis:).






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0