Nattningen klar, nu egentid!

God kväll vänner!

Nu har lillskruttan äntligen somnat!. Hon har i några dagar varit lite bökig när jag försökt få henne sova, jag vet inte om det beror på att hon helst vill att både jag och pappa ska vara hemma och natta henne. Det är ju liksom mysigast:). Tyvärr går det ju inte så hon får inte göra annat än infinna sig i att sånt är livet:). Det enda som hjälpte var att gå in i sovrummet och lägga isg på sängen med henne på bröstet och sjunga blinka lilla stjärna ett par gånger så somnade hon bums:). Skruttan har alltid älskat den sången sedan hon var välidgt liten och gör fortfarande. Så fort jag börjar sjunga den så ler hon med sitt bredaste leende så det kanske är den man får uppreda 1000 gånger när hon får sina icke-sova- dagar.

Idag har det inte hänt så mycket alls för oss. Det har varit ett så tråkigt väder och när vi väll tog oss iväg på en promenad till centrum för att lägga på ett paket så började det så klart regna. Ni vet sånt där hemskt duggregn som bara blir irriterade men som man blir minst lika blöt av som om det skulle spöregna. Det var bara och vända och ta ica istället som ligger 3 min hemifrån haha, fruktansvärt typiskt!.

IMG_0703

Bilden tagen innan det började regna!

Har bokat in en trevlig liten träff med Sofia och Michaela på torsdag eller fredag, då ska vi gå till öppna förskolan där dom bor (inne i stan). Det kommer nog bli många nya ansikten och jag antar att det kommer att vara MYCKET mer folk där än vad vi är vana vid som kommer från lilla blacka haha!. Det ska dock bli grymt kul.

Nehe nu ska jag ner och äta lite kvällsmål och sedan blir det att lägga sig rätt tidigt, är så fruktansvärt trött

kramisar från Ellie & Prinsessan






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0