Julfrid

Hej mina underbara läsare

Vilken helmysig jul vi haft här i vår lilla familj. Vår första jul med Heiley och även hennes första jul. Jag måste säga att den blev välidgt lyckad. Jag har tidigare inte varit allt för positiv till dessa traditioner även om jag alltid firat både påsk och jul och allt däremellan. Nu däremot när man har ett barn som man vill föra traditionerna vidare med så villman att allt ska vara bra och verkligen komma i totalt stämning just för att hon ska förstå att det är något speciell med just dessa dagar. Sedan som familj så vill man ju skaffa sig sin egna traditoner. Tex att man varje julaftonsmorgon går en långpromenad tillsammans eller att man varje år spelar ett sällskapsspel på kvällen, något som hon alltid kommer och se fram emot varje år.

julen

julen2

julen4

julen5

En julpuss av kusinen Jennifer

Den gamla heliga kalle Anka på julafton ville jag att Heiley skulle se men tyvärr var hon så pass trött vid den tiden så hon somnade bums på pappa lagom till det började så det får väll bli nästa år:).

På julafton var vi hos Heileys moster Camilla och hennes familj och firade jul. Mina föräldrar var så klart också där. Det blev god mat och mycket julklappar som vi blev väldigt nöjda med. Juldagen firades hos Heileys faster och henns familj och farfar var också där. Återigen lite julklappar som sedan plockades upp när vi kom hem på kvällen och så satt vi i hennes rum och lekte med dom:). Dagarna efter jul har bra varit lugna och vi har inte varit på någon mellandagsrea. Det känns rätt skönt och slippa den värsta hetsen kring just denna rea så vi är nog helldre hemma i år iallafall.

Nu är det Heileys första födelsedag som står för dörren den 23 januari och jag ska verkligen försöka maxa den så bra det går. Det kommer inte bli så speciellt men för mig kommer det vara rätt viktigt att så många som möjligt kan komma samtidigt så vi kommer försöka hyra en lokal eftersom vi har lite för dåligt med plats här hemma för att få in så mycket folk samtidigt. Det är ju trotsallt hennes första födelsedag så vi vill att våra närmaste vänner ska komma och självklart familjen så nu blir det lite planering inför det:).

Dagens fråga!: Vad var den bästa julklappen ni fick  år?, berätta!

Själv fick jag minicupcakes formar i silikon och en capcakereceptbok så nu kan jag göra smarriga capcakes:),  det gillas:).






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0