Hit och dit fram och tillbaka

Hej och god kväll!

Jag haren liten fråga till er alla läsare

Som ni er har jag tagit bort lösenordskyddet från bloggen och anledningen är helt enkelt att det blev lite tråkigt och inte kunna få kommentarer på samma sätt som tidigare.

Nu till frågan. Jag funderar på att skapa upp en likandann blogg som jag har fast med [email protected] och att jag helt enklt börjar om fär med att kategorisera mina inlägg vilket jag inte har gjort på den här bloggen. Allt för att få det lite mer städat. Tyvärr har ju inte blog.se bättre system på det och jag kan heller inte flytta alla mia inlägg till den bloggeneftersom dom inte har en sån funktion vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Enda sättet för att få över mina inlägg är att ta inlägg för inlägg och föra över till den nya bloggen vilket ni förstår tarpå tok för lån tid eftersom jag bloggat sedan 2009 här på blogg.se.

Sedan har jag märkt att jag heter  träningsmamman fortfarande när man sökerpå min bogg på olika bloggportaler och det vill jag ju inte heta. Att jag sedan ibland kan sriva om träning är en helt annan sak mendet är inget jag lägger så stor fokus på längre som ni märkt.

Snälla vad tycker ni jag ska göra?, det är trotsallt ni som läser bloggen och jag vill att ni ska ha detså lätt som möjligt att läsa min blogg och så klart även ha den lättaste adressen fö er att komma ihåg.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0