Heileys 1 årsdag!

Nu vid den här tiden för exakt i år sedan var jag inne på förlossningen och inväntade värkar. Barnmorskan stod i valet och kvalet om jag skulle ut oh gå en timme eller som jag skulle bli kvar på förlossningen och först göra en undersökning för att se om något hänt. Kl 14 dvs satte värkarna igång på allvar och jag lovar!, jag behövde absolut inte ta mig ut!. Läkaren jag hade som gjorde undersökningen innan värkarna startade sa bestämt "Nej här kommer inget att hända på ett tag!". Ca 15 min senare var de starka värkarna igång och sedan blev det snabbare och snabbare intensivare och jag öppnade mig riktigt snabbt. 7timmar senare var Heiley född 21.03 på kvällen:). Tänk att det är hela 1 år sedan nu och att hon t.om lärt sig gå!, tänk så fort det kan gå:).


1 dygn gammal


1,5 månad


11 månader:)

Idag har det varit full rulle sedan vi gick upp vid 7.20. Heiley vaknade och var superpigg efter att ha sovit som en liten prinsessan hela natten!. På förmiddagen tog vi en paus för att gå ut med hunden och då tog vi med oss Heiley i sin pulka och OJ vad kul hon tyckte det var!, hon skrek och satt med ett stort leende på läpparna hela tiden, så underbar!.

Nu måste jag fortsätta fixa lite, hörs sen!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0