Likt en Zombisnigel

Hej hej!
 
Här sitter man likt en zombi med gravidhjärna och väntar på att kaffet ska puttra klart. Jag känner mig helt slut i huvudet!, trots att det blev en bra natt och Heiley sov riktigt bra så vaknar man och känner sig helt död. Vet inte om det är pga av graviditeten eller om det helt enkelt är vädret för det är ju långt ifrån ok idag. Regnigt och så äckligt klibbigt att jag nästan klibbade fast i marken. Ja jag känner mig ungefär som en mördarsnigel, lika klibbig och slemig och lika långsam också.
Heiley är lämnad på dagis iallafall så jag tänkte ev krypa ner i sängen ett tag till sedan. Sedan vid 15:30 ska Heiley till tandläkaren för första gången:). Det ska bli spännande och se vad dom gör för Heiley HATAR och borsta tänderna så får dom ens röra hennes mun så blir iallafall jag chockad:).
 
Nu vankas det kaffe!
 
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0