En liten överaskning!:)

Hej vänner!
 
Vi har fått en liten överaskning. Heiley ska nämligen bli storasyster!, jag är gravid!. Än så länge är det väldigt tidigt då jag bara är i vecka 4+5 (inne i vecka 5) och mycket kan hända men som en vän sa till mig "man väntar barn inte missfall" och det tyckte jag stämde till punkt och pricka. Visst kan allt hända men misfall kan man få även efter vecka 12 (de första 12 veckorna anses välidgt kritiska) och det finns ingen garanti.
 
Självklart är vi jätteglada över vårt lilla tillskott och det var planerat. Än så länge är förlossningen beräknad till 1maj 2013 så det kommer nog bli en hel del prat om graviditen även denna gång men lika mycket allt annat som händer.
 
Jag har inte mått så jätteilla än så länge, någon gång till och från i ca 2 veckors tid men inget allvarligt. Brösten är ömma och humöret inte på topp vill jag lova:).
 
Det ska bli spännande och se hur denna graviditet kommer att bli, vad som skiljde sig från när Heiley låg i magen. Men framförallt ska det bli spännande att se vad det är för en liten krabat som ligger och skvalpar där inne:). Vi är näsan 100 % säkra på att kolla könet även denna gång, allt för planeringen för ev kläder som behövs införskaffas. Får vi en flicka behöver vi knappt köpa några kläder alls och likaså blir det en pojke blir det tvärtom så för oss är det skönt och veta. Dock kommer det dröja ett tag:).
 
 
 
Det var min lilla tisdagsöveraskning det:)
 
 
kram på er!
 
  


Åsa

Grattis! Roligt att höra, håller tummarna för att allt ska gå bra! Jag gissar på tjej i magen:-)

Svar: Tack!. Varför tror du det blir en tjej? *nyfiken*:)
Elinor Lilja

2012-08-28 | 21:26:11 |
Rebecca

Grattis!Tycker de är roligt att följa andras graviditeter och sen har du barn sen innan och jag väntar mitt första så man kanske kan läsa något bra här! Kommer verkligen titta in igen :)

Svar: Åh du är så välkommen!. Ja du kan gå tillbaka till när jag väntade min lilla Heiley som föddes 23 januari , och givetvis följa även denna graviditet!. Välkommen!:)
Elinor Lilja

Maria

grattis, gud så roligt!
det kommer att skilja 1 år mellan ert lilla pyre och min tös =)

Svar: ja visst är det mysigt!, vi måste träffas någon dag snart så jag får träffa din lilla och och du min stora:)
Elinor Lilja

2012-08-29 | 12:55:51 |
Åsa

Det finns vissa män vars öde är att omges med bara kvinnor, och jag tror att Andy är en sån man:-)

Svar: Hi hi det var gulligt skrivet!. Ja min familj är ju bra på att föda flickor:). Min mamma fick 2 flickor, min syster fick 2 flickor och än så länge har jag en flicka:). Vi får väll se vad det blir:)
Elinor Lilja

2012-09-01 | 21:03:11 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0