Heileys rum i stortsett klart!

Skönda söndag!

Gus vilken härlig dag det varit idag!. Har varit ute massor och bara andas sol!, det är så härligt att värmen är tillbaka!. Jag fick en så stark sommarkänsla idag att jag och Andy åkte in till stan för en fika.

Nu kan jag glatt säga att Heiley rum är färdigrenoverat!. Det enda som fattat är bara en dekorlist som ska sitta mellan tapeten och den vita delen på väggen för att dela av den. Det får vi dock köpa nästa månad, det är ju inte gratis att renovera direkt:P. Om jag får säga det själv så tycker jag det blev rätt stor skillnad. Lite saker ska införskaffas för ännu är jag inte 100% nöjd med inredningen. Det ska bla köpas en ny matta (ryamatta och då helst vit), nya fotölj som inte är svart:), sedan är jag inte hungra på vilka tavlor jag säka sätta upp förutom de som redan är uppe. Ev blir det att köpa en byrå också för att få det ännu mer hembonat:).


Rummet före: Välsigt stökigt men vi höll på att flytta ut sakerna:).

Rummet efter:


Välkommna in! (på skylten står: Här bor en prinsessa)




Lite dåliga bilder men tapeten är vit med rosa ränder:).




Om ni undrar varför det sitter ett ensamt hjärta på väggen så gjorde vi en liten tabbe. Skulle sätta upp en väggtext med detta hjärta men upptäcker att vi köpt en vit text!, vit text till vit bakgrund är ingen hitt haha! så vi får köpa en ny som bi kommer ha över hjärtat som var meningen från början hihi.








Söta tavlor från min syster






Tavla: Gud som haver... som jag hade när jag var liten:)


Här har vi prinsessan som ska bo här:).

Det vi gjort i rummet är:

* Målat om
* tapetsera
* lagt nytt golv (gamla golvet var plastmatta)
* köpt gardiner
* köpt ljuslyktor
* köpt duk
* Köpt skyllt till dörren.

Det är det vi gjort för att inreda hennes rum, resten fanns där innan men hade så klart en tanke på hur jag ville ha det och inköpen har blivit därefter:).

Nu är det bara resten av huset kvar:P:

* lägga nytt golv i vardagsrummet
* renovera hela sovrummet
* måla taket i köket
 
Hela övervåningen vilket innebär:

* Ett sovrum byta, golv och måla/tapetsera 
* ett stort allrum, byta golv och måla/tapetsera
* måla trappa
* lägga nytt golv och fixa väggarna på lilla toaletten

PUST!







Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0