Heileys dop imorn!+ Firat 9 årsdag

Tjohoo!! äntligen kommer dagen som jag sett fram emot såå länge och som man planerat inför. Jag menar så klart Heileys dop!, det ska verkligen bli en härlig upplevelse och förhoppningsvis ett minne för livet. Idag som ni förstår har jag fixat med det sista förberedelserna. Andy hämtade nyckeln till lokalen vi lånat för fikat som kommer vara efter dopet, jag har bakat bullar, bakat hallongrottor, fixat håret (som inte blev bra), träffat Sofie och Wille, Packat ner lite saker som vi ska ha med oss imorn. Nu återstår lite mer packning och stryka kläderna vi ska ha på oss imorn. Heiley ska ju ha två klänningar med sig+ att vi ska ha våra kläder så det blir lite strykning:), dock tar jag det imorn.

Vi kommer åka in vid 12 och duka bordet i lokalen, hämta tårta och lite annat smått och gott.

Igår Firade jag och Andy 9 år tillsammans!, herregisses vad tiden måste gått fort! och nu är vi tom en liten familj med världens bästa dotter. 12 dec i år firar vi dessutom 5 år som gifta, det ni!. Vi börjar få några år på nacken hihi. Doper kommer därför att bli vårt firande för oss också även om så klart hon kommer stå i fokus.

Nehe det blir ett kort inlägg idag men jag tänkte jag kunde lägga upp lite bilder iallafall:)


Soffan vi beställt kom igår! på vår dag:), vilken superbra present!. Den var så skön att jag och Heiley somnade i divanen imorse:). Dock kommer vi så klart inte ha soffbordet kvar för som ni ser passar det absolut inte in där!.


Heiley och Wille. Wille är 3 dagar äldre än Heiley:)


En helt färsk bild från nyligen då jag bakar hallongrottor. Om ni undrar varför jag ser ut som en fågelskrämma så är det bara för att jag har spolar i håret:P.




FÄRDIGA!! det blev strax över 40 st:)


Håret blev inget bra då vi strax ska lägga oss så var jag tvungen att ta bort spolarna. De var inte riktigt torra vilket gjorde att vissa ställen blev för raka. Nåja vi får väll se om jag kan fixa till något imorn, annars blir det väll någon gammal vanlig toffs:(.


Igår gjorde jag lite ärtpure till Heiley, det ser livsfarligt ut haha men det är BARA ärtor!. Dock såg det ut som att hon skulle kräkas efter ett tag så det blev väll lite för mycket ärtor, kanske kan blanda med någon annan grönsak?, typ morot. Idag köpte vi lite andra pureer bla Morot/potatis, Blåbärspure, majs/potatis, Banan/persika pure, Äpple och bananyoghurt från 4 månader. Annt har hon ätit tidigare förutom blåbär, och yoghurten men hon älskar mat så det är nog inga problem för henne:).

Nu blir det kudden! det är ju en dag imorn med:).





Linda Ljungkvist

den där ärtpuren gjorde jag med till viktor o han älskade det ibörjan men nu gillar ahn det ej längre tyvärr. det e roligt att göra mat själv till dom faktiskt :)

2011-05-15 | 08:57:07 |
Ellie

Linda: Jo men jag tror det lätt blir lite för enformigt för dom. Tänk själv att äta samma saker hela tiden. De gillar ju också variation vad gäller maten:). Tänkte göra broccolipure också då hon hatar broccoli, potatis och ris som finns att köpa. Den var verkligen superäcklig så jag förstår att hon inte gillar den. Ska göra egen och kanske blanda i morot eller palsternacka/potatis så småningom, det borde bli godare:).

2011-05-15 | 13:11:06 |
Jenny

Soffan var snygg men mattan är i fel färg, brunt o grått eller svart passar inte alls i mitt tycke. Smaken är som baken

2011-05-16 | 08:35:28 |
Ellie

Jenny: mattan är i beige men jag förstår vad du menar dock tror jag att det skulle bli snyggare när vi lägger nytt golv (ljust/vitt) då tror jag att det blir lite snyggare till både soffan och mattan. Sedan hade jag egentligen viljat ha en vit matta men det är lite svårt när man har hund:S.

2011-05-16 | 14:16:07 |
Linda Ljungkvist

ja jag har ju nu äntligen fått han att börja äta dom vanliga burkpureerna :) så nu e det ej bara frukpure längre som går ner så det e skönt,men ja fick truga ibörjan kan ja lova hehe.

ja det låter bättre,ska oxå börja med att göra eget igen när vi har köpt en stavmixer.för mixern vi har e inge bra för att göra pureer i. kram

2011-05-16 | 14:49:27 |
Ellie

Linda: Ja Heiley äter faktiskt allt förutom broccoli just nu faktiskt så det är bra!. En favorit är dock milda havregröten och majs/potatis som hon älskar:). Lycka till med killen!

2011-05-16 | 17:05:31 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0