Träning Måndag

God kväll där hemma!

Eller snarare god natt för kl är strax över 24. Snart är det dags att krama kudden för mig och Heiley men först blir det en snabbis ut med vovven.

Idag blev det ett snabbt pass på gymmet då jag skulle köra själv så fick Andy vara hemma och ta hand om tjejen och eftersom han snart skulle till jobbet blev det ett pass på 35-40 min biceps och bröst men jag hannklart med det jag tänkt köra. OJ sån träningsvärk jag har sedan i lördags! och det lär inte bli bättre från dagens pass då jag körde rätt hårt (tungt också med tanke på dagsformen). Körde bla hantelpress för bröstet och tog som mest 13,5 kilo vilket var rätt ok pinkat med tanke på min form haha!, dock blev det inte lika många reps som tidigare men men det kommer!. Bicepscurl blev på 10 kilo och det räckte för jag försökte få ordentligt med kontakt och dessutom behöver jag inte så stora biceps. Dom är rätt så lätta att utveckla så jag kommer inte köra dom så hårt. Kommer lägga mest energi på rygg, axlar och ev lite rumpa då den är rätt degig haha!.

Om jag hinner så tar jag mig till gymmet imorn och kör ett pass cardio men först blir det föräldragruppträff vid 10 så det blir nog senare på kvällen i så fall.

Som ni vet så gick ju vår värmepump sönder i natt och därför blev vi tvugna och åka och kolla på en ny så vi åkte till IVT och pratade med en säljare där och nu tror vi att vi har bestämt oss för en nämligen en IVT Nordic Inverter 12 KHR-N och det är tydligen marknadens första svanemärkta luftvärmepump och är dessutom energisnål och ska tydligen rena luften från bakterier, virus, mögelpartiklar, kvalster etc så vi är helnöjda. Dock kommer det ta ca 3-4 veckor innan vå får den så vi hoppas det inte blir kallare än -5 grader för då kommer vi nog frysa ihjäl :(.



Denna blir det nog

Nu ska vi ut på en kisspromenad men vi hörs imorn!

Föresten måste jag dela med mig av en fruktansvärt bra låt från Miss Behavior som är ett Norrköpingsband. Den är sååå mysig:






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0