Öppna förskolan+ föräldragrupp

Ja nu har man fått lite mat i sig efter att ha varit borta halva dagen. Var först på föräldragrupp och sedan var vi på babyöppet på öppna förskolan. Satt och pratade med två supertrevliga mammor så jag ville gärna inte gå hem, blev kvar där i 5 timmar när jag kände att jag blev så förbaskat trött så då gick vi hem+ att Heiley blev rätt trött efter att ha lekt med en ny kompis hon fått nämligen en liten kille på 7 veckor (1 vecka äldre än Heiley) som heter Hannes. De låg och pratade och spratlade ihop, sååå gulligt.

När jag endå var där passade jag på och väga henne vilket man får göra om man vill på föräldragruppen och jag blev glatt överaskad!

Vikt: 4360g = +540g på 1 vecka

Längd: 57,3cm= +1,2cm på 1 vecka

Detta betyder att modersmjölkersättningen ger resultat. Snacka om att gå upp mycket i vikt på kort tid, duktig kicka!. Jag ska fortsätta ge så pass mycket ersättning som hon vill ha efter varje ammning.Pumpade igår när jag fick pumpen och då fick jag bara ut 30 ml på båda tuttarna tillsammans och det är ju ingenting!. Idag blev det 80ml på båda men då hade jag inte ammat på väldigt länge. Hoppas pumpen gör att det blir mer mjölk, man kan ju alltid hoppas.

Nu ska jag gå och kolla till Heiley som sover sött. Så länge kan ni ju kolla på lite bilder från förskolan när Heiley "lekte" med Hannes:).





















Nettis

Gud så söta dom är ihop:) vekar som det tycker om varandra hihi alltid kul när man hittar en kompis så, Neo har med det på öppna förskolan kram

2011-03-09 | 10:56:26 |
Ellie

Nettis: ja visst är dom söta!. Det bästa är att de bebisar hon träffar nu är ju lika gamla som henne (födda i januari) så de kommer med stor sannorlikhet gå i samma skola/klass sedan och då växer de ju upp tillsammans även om de kanske inte är kompisar hela livet eller i skolan så har de ju endå varit "nära" varandra väldigt länge..

2011-03-09 | 17:27:33 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0