Min födelsedag och sammanfattning av träningsveckan

God kväll!

13 mars innebär min födelsedag!. Idag fyller jag 24 år och dagen har varit väldigt lugn. Började dagen med att baka lite till födelsedagsfikat och då jag är väldigt trött på allt vad tårta heter så gjorde jag helt enkelt två st hallon cheesecake vilket jag älskar eftersom dessa är långt ifrån söta, iallafall inte dom jag gör. Under tiden den kallnade åkte vi in till stan för att kolla lite på dopklänning och hittade en väldigt fin på babyproffsen som vi vill ha. Priset var 995:- vilket vi tyckte var rätt ok endå. Sedan åkte vi till Bauhouse för att kolla lite på ytterdörrar då vi ska köpa en ny snart då våran är från stenåldern. Passade på att kolla lite på golv till Heileys rum men hittade inget som vi ville ha som var billigt (finns ingen anledning att köpa ett dyrt till ett barnrum då barn inte är direkt försiktiga). Dock har vi hittat ett helt ok golv på byggmax som vi funderar på att köpa.


Lite morgonmys med familjen!, helt nyvakna!




Vår lilla sessa:)



Kl 16 kom Andys syster och hennes familj på besök och Andys pappa (min familj var här igår på fika) och det blev en hel del prat och då en hel del om barn så klart då hennes son (Heileys kusin) "bara" är 9 månader så vi har lite gemensamt endå.

Jag är helnöjd med mina presenter jag fått i år då jag fick lite pengar som är till för renoveringen av Heileys rum så nu kan vi köpa tapeterna vi vill ha. Dessutom fick jag massor med nalle Puh tavlor av min syster+ 2 andra jättefina barntavlor. Av mamma blev det lite pengar och en massa "skönhetsprodukter".

Sammanfattning av träningsveckan:

Min första gymvecka är avklarad och det blev inte riktigt som jag hoppats på. Det blev 2 gympass men jag hade hoppats på minst 3 men det sista passet var menat att jag skulle avklara nu i helgen men pga av en hel del annat som var tvungen att göras så fick det passet hoppas över. Dock blev det en långpromenad tidigare i veckan på ca 1 timme och 20 min så det är jag iallafall nöjd med:). I veckan ska jag försöka ta mig till gymmet gåendes med Heiley i barnvagnen för då blir det en långpromenad både till och från gymmet vilket är lite extraträning. Så här har iallafall veckan sett ut:

Måndag: Biceps, bröst och mage

Tisdag: Vila

Onsdag: Ben, triceps

Torsdag: Promenad 1 timme 20 min

Fredag: vila

Lördag: vila

Söndag: vila

Helgen har inneburit en hel del extrakalorier som jag måste försöka bli av med någelunda till veckan som kommer. Känns inte alls bra att slänga i sig massa skit för man mår bara dåligt av det. Dock måste jag understryka att jag absolut inte är extrem utan äter husmanskost och unnar mig en fika när det bjuds men man kan ju välja att begräna sig lite:).

Införskaffade mig min första bodytidning idag efter ett långt uppehåll. Funderar på att sälja av med en del gamla tidingar av både body och fitness för det börjar bli lite mycket nu:)..

Nu ska vi lägga oss och krama kudden...vi hörs imorn!
kram på er

maria

grattis i efterskott!



söt tjeja ni har!



2011-03-14 | 10:10:51 |
Ellie

Maria: Tack så mycket!

2011-03-14 | 14:31:54 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0