Heiley 2 månader+ 1 dag

Ja tiden går bra fort måste jag säga. Nu när man är mammaledig så lever man i som en bubbla, det enda som existerar är i stortsett familjen, lilltjejen, vänner, och öppna förskolan. Nu förstår jag hur hemmafruar har det!, Maria montasami sa en gång att det är ett heltidsjobb att vara hemmafru och jag håller med!. Hon som endå har vuxna barn och städar ju knappast själv tycker det är ett heltidsjobb, hur är det då med oss "normala" människor som städar själva och tar hand om barnen?, vi jobbar väll 200% isåfall:). Det är alltid något som ska göras. Är Heiley vaken blir det att försöka sysselsätta henne, sover hon är det disk, städ, tvätt eller något annat som gäller, hunden ska ut någelunda regelbundet, försöka äta (vilket jag har blivit sååå dålig på!), samtidigt som man försker göra lite andra saker på egen hand (sitta vid datorn tex). Dessutom har jag ett slags jobb här hemma som jag gör nu för tiden (väldigt nytt dock) men vad det är kommer jag inte säga men det är ett jobb det vill jag lova:). Har som sagt fullt upp med hemmet+ att jag försöker träffa mycket folk på dagarna via öppna förskolan och mina "vanliga" vänner (förlåt att jag varit dålig på att höra av mig!, ska försöka bli bättre på det!). Dock måste jag säga att jag älskar att vara mammaledig och tar vara på den här stunden för snart är det ju endå dax att börja jobba igen och då är det allvar på riktigt!.

Idag var jag till BVC för läkarundersökning. Det tog 5 min typ och allt var bra och hon var jätteduktig. Tog en vikt och längd också men vikten var precis som för 2 dagar sedan dvs 5020g och hon var hela 59,3 cm lång!. Hon börjar bli stor min lilla tjej:). Jag tror hon kommer bli ett riktigt charmtroll när hon blir äldre för hon ÄLSKAR komplimaneger!, när jag säger att hon är mammas underbara tjej och att hon är såå söt etc så ler hon på ett helt underbart sätt och liksom "gör sig till" . Det är så kul nu när hon börjar få en egen personlighet:).

Föresten har jag fått frågan om hur min tatuering på ryggen ser ut. Så här ser den ut och är tillängnad min mormor Sara Lilja som tyvärr inte finns längre men som finns i mitt hjärta. 

 
Helt nygjord! men ännu inte helt klar. I banderollen står det "in memory of grandmother" om jag inte minns fel haha.






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0