En hektisk dag


God kväll där hemma!

Änligen kan jag andas ut!, jag är sååå trött så jag knappt vet vad jag heter. Jag ska egentligen inte klaga på sömnbrist för i natt som Heiley 5,5 timmar utan att äta så jag ska inte klaga men dagen har inneburit en massa åkande hit och dit. Först blev det en sväng förbid Fluger färg då våra tapeter kommit som vi beställde till Heileys rum, sedan en sväng förbi Vivian på en fika eftersom det var så länge sedan jag var där. Efter den lilla trippen blev det storhandling, käkade ute och sedan iväg till min syster då vi skulle hämta lite saker som jag skulle få till Heiley, dels lite kläder men också lite nallar. Fick även en jacka som hon inte kunde ha och så fick vi deras matstol som vi tänkt köpa en likadann men som vi nu fick:), superbra!.

Nu är vi äntligen hemma och jag har hunnit diska lite under tiden som Andy spacklade klart i Heileys rum så på söndag blir det väll att börja måla:).

Imorn blir det återigen en liten resa. Vi ska nämligen åka till Stockholm och hälsa på en gemensam vän som fyllde 30 för ett tag sedan. Samtidigt så tänkte vi svänga förbi vår vän Patrik och hans familj (han blev ju pappa för ett tag sedan till lilla Meja) så vi ska träffas vilket var väldigt länge sedan (typ sommaren 2009?). Vå måste lägga oss rätt tidigt för vi tänkte se till att komma iväg vid 9 och det är ju trotsallt typ 17-18 mil ungefär enkel resa.

Nu ska jag vara lite social ännu en gång, denna gång med min lilla tjej och Andy..

Ha en underbar lördag!
 Bilder från dagen:


En sååå klockren bild!. Ser hon inte lite sur/mystisk ut hihi...Älskar den här bilden:)


En nyvaken Heiley vid frukostbordet


Lilla Heiley är "påväg"


Lilla sötnosen ikväll:)


Denna söta lilla mössa med Hello Kitty fick hon av moster. Min systerdotter Chloe hhar haft den tidigare:). Lite väl stor men den växer hon i snart:).


denna fick vi av moster:).

Sara

Har du redan börjat söka jobb??? Heylie är ju bara 2 mån. Om ni klarar er på en lön varför ska du jobba då. Barnomsorg och en bil till är inte gratis. Kan du vara hemma och uppfostra ditt barn själv så gör det. Skit i vad andra tycker. Att få ta hand om sitt eget barn måste väl ändå vara viktigast.

2011-03-25 | 23:22:37 |
Ellie

Sara: Nej jag söker inte jobb men jag "jobbar" med en annan sak:). Jag kommer att vara mammledig tills min föräldradagar går ut och jag ska få en del av Andys också så hemma kommer jag vara:). Tycker precis som dig!, den tiden kommer endå då man måste jobba och skicka iväg henne på dagis så då borde man ta vara på det "fria" året som innebär att man bara kan ta hand om och se henne växa upp.

Självklart lyssnar jag inte på vad andra tycker, det är endå upp till min familj att bestämma...kram på dig!

2011-03-26 | 08:28:47 |
Lina Kuijl

Åh herregud va söt hon, jag dör! Det låter så vidrigt klysshigt men det går så fort. Han har blivit så stor redan. jag får verkligen lite panik! =)



Jadu ang det här med viktnedgång. det handlar bara om disciplin och om att bara bestämma sig. Jag vill också äta annorlunda men jag låter bli. Sen handlar det nog om att ändra sitt sätt att se på saker. Försök att inte se promenaderna som jobbigt utan ta en mysig promenad med henne inssvept i en sjal på magen eller i vagnen. Underbart när det ät sol ute! =) Sen kommer hon antagligen snart få svårare att sova på dagen när hon blir mer medveten om världen och då är promenader i vagnen det som funkar.

Sen kanske formen och kroppen inte är lika viktig för dig längre som den var förut. Man ändrar ju sättet att se på allt efter man fått barn. =) Men om det är väldigt viktigt för dig så ta dig bara i kragen och bestäm dig. Om du bara gör det du ska så kommer ju resultaten! =) Vad som är en stor uppoffring för dig vet jag inte. Du ammar väl inte längre heller så du kan ju korrigera maten mer. Jag måste ligga rätt högt på kalorier och kolisar-.... =( Lycka till tjejen!

2011-03-26 | 12:43:03 | http://fitnessguru.se/lina
Ellie

Lina: hihi ja tiden går väldigt fort!, tycker Heiley blivit sååå stor nu och hon har verkligen blivit mer medveten om allt. Hon älskar dessutoma tt prata med mig och det är så mysigt med hennes joller:).



Tack för tipsen!, nej formen är väll inte alls lika viktig nu med tanke på att jag har barn men det är klart att man vill se någelunda ut iallafall. Det viktigaste för mig är dock att jag får tillbaka mina mukler och gäran mer sedan om fettet doppar av på det så är det ju bara en bonus:)..

Ha det så bra och hälsa familjen från mig:)

2011-03-26 | 22:52:01 |
Lina Kuijl

åh va mysigt! lilla skrotan! =)

Men sen behöver man ju inte heller nöja sig med en sämre kropp för att man fått barn. Känns lite som att man inte "får" vilja mer. Nej, är man mamma, då får man liksom nöja sig med lite halvdant. Och först tänkte jag så men sen insåg jag att det inte spelar nån roll om jag fött barn eller inte. Jag vill ändå vara i toppform. Man kan få både och om man vill. Huvudsaken är att du hittar det som är viktigt /oviktigt för DIG, inte någon annan. Eftersom du varit vältränad tror jag du kommer tillbaka ganska fort. Kör typ 3 dagar i veckan á en timme och satsa på att bygga upp styrkan igen. SEn om du skalar av nåra kilon så vips- het mamma i sommar! =) hahah!

lycka till och njut av din vackra tös!

2011-03-27 | 11:52:15 | http://fitnessguru.se/lina
Michaela - I Väntan På Lillfisen

Blev tillsagd redan i början av graviditeten att jag inte fick gå över pga en händelse jag var med om 2007.. Därför blir jag igångsatt innan BF... Dessutom var jag redan öppen 3 cm på undersökningen som gjordes i torsdags,så kroppen håller ju på å förbereda sig inför förlossningen ändå..



Tack! Hoppas allt är bra med er!

Ska du på Sofias babyshower förresten?



Kram

Sofia

Haha älskar hennes blick på näst sista bilden! Ser lite smått galen-besatt ut :p Sååå söt!

Lina Kuijl

blir bara så trött på alla som säger åt mig att jag kan nöja mig för att jag blivit mamma. Typ: "fast nu behöver du ju inte bli sådär vältränad igen!" För som du säger man vill tillbaka i styrkan och musklerna så man knner sig stark. Du har så rätt i det du säger att om man bra så mår barnen bra. Om man sitter hemma och är bitter blir det nog inte bra för någon... =)



Hahaha, ja nån större osanning än att livet tar slut när man får barn finns fasen inte! Det är ju nu livet börjar! Vissa grejjer kan bli svårare men ofta kan man ju ta med barnen. Eller barnet, för än så länge nöjer jag mig vid ett! =)



Lycka till med träningen!!

Ha det bäst!

2011-03-27 | 21:07:33 | http://fitnessguru.se/lina
Ellie

sofia: ha ha ja visst är den söt:)

2011-03-27 | 21:51:35 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0