Veckan i bilder

Ni får ursäkta mig för dålig uppdatering här på bloggen men det har varit så, fantastiskt skönt väder och Andy har varit ledig så vi har passat på att bara umgås och bara vara. Sedan har vi haft rätt mycket att göra dessutom så det har verkligen inte funnits tid till bloggande. I flera dagar har vi umgåts med grannen mitt över oss och deras lilla familj+ att vi hälsat på Heileys faster, moster, mormor/morfar, och som sagt grannen. efter dessa träffar har det varit en del shoppande, handlade mm så det har varit fullt upp. Idag gick jag och Karin (grannen) på en promenad på ca 40 min sedan träffades vi när vi båda höll på och mixtra lite på våra tomter. Jag och Andy rensade ogräs och Karin och Robban målade huset så det blev lite snack från häck till häck haha.


Innan ogräsrensning blev det korvgrillning. Heiley satt med och lekte med sitt lilla bi:)




bla i går var vi hos grannen och Andy och Robban bakade rabarberpaj. Jag och Karin tog det bara lugnt vilket vi tyckte förtjänade som tar hand om barnen om dagarna :) hihi.


Heiley sov med sin lilla kanin när vi var på Maxi och shoppade kläder till henne:). Växer så det knakar gör hon:).


En trött liten familj vid 9,30 på morgonen:P.


Det är kul och orientera sig i pappas ansikte:).


Mys med lilla familjen:). Heiley 4 månader


Heiley ca 1-1,5 månad:), tiden går så fort!

En annan anledning till varför jag inte kunnat blogga är för att Heiley vägrat sova på kvällarna. Hon har somnat vid midnatt varje natt nu ett par dagar och vaknat väldigt tidigt (i natt kl 4) och vägrade somna om så det har varit lite dåligt med egen tid i flera dagar men det är väll så med bebisar som både växer och upptäcker nya roliga saker att göra, finns ingen anledning att sova då:).

Sommarens semester verkar mer eller mindre bokad!. Vi kommer att åka ner till Ullared igen men denna gång tillsammans med Karin och Robban och lilla Felicia (född 1 dag efter Heiley), så det kommer bli kanonkul!.

Imorn blir det att återigen påta med tomten eftersom vi har prioriterat på tok för mycket annat nu så kommer ogräset ta över vår trädgård annars (om den inte redan gjort det!) så det blir väll det hela dagen i stort sätt kan jag tänka mig.

Hoppas ni haft en underbar helg med mycket sol!

Massa kramar från familjen

Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Visst är det underbart och häftigt! Allt går ju så snabbt, snart kommer vi jaga en liten tjej och sakna tiden då de inte alls kunde sitta eller fara runt över hela golvet, haha ;D

2011-06-06 | 20:45:53 | http://madeleines.se
Smsa Låna

Megafin blogg! Hur ofta brukar du uppdatera den?

2011-07-20 | 15:47:20 | http://smsalåna.nu
Ellie

Smsa Låna: Tack! ja jag försöker uppdatera en gång om dagen men nu under sommaren har jag haft så mycket att göra så jag har inte hunnit men försöker göra det så ofta jag kan dvs varannan dag ungefär...kram

2011-07-20 | 23:49:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0