Sommaren är här med lite bilder

Ja det finns väll inte så mycket och säga om den saken mer än att den verkar vara här på allvar nu!. Jag har ännu inte vågat mig i för ett riktigt dopp men det kommer nog snart tror jag. Någon som vet hur många grader det är ungefär?. Måste nog säga att vi behöver en hel del regn till (jag är tråkig, jag vet) men det behövs verkligen!. Vår gräsmatta är snart gul vilket den blev förra året med. Funderar faktiskt på att köpa en vattenspridare.

Heiley sover som bara den, hon tycker nog att det är varmt på kvällarna nu och det är svårt och veta vad hon ska sova i för här blir det rätt kallt i huset om tempen drar ner till 10 grader ute för då kommer likosm kylan in. Hon är nästan vaken hela dagar nu förutom någon tupplur på ca 2 timmar mitt på dagen ibland mindre. Jag tror hon älskar att vara med och vill inte missa något. Igår kväll innan vi skulle lägga oss låg hon och sparkade lite i soffan och tjoff sa det bara så rullade hon från rygg till mage:). Det har hon aldrig gjort tidigare!, duktig tjej!.


Är så stolt över min lilla Heiley!. Jag har sagt det förr men jag är lyckligt lottad som fått en så söt och snäll tjej:).

Jag och Karin har bestämt att vi ska gå powerwalk varje dag runt 19 på kvällen. Dels för att få ner kilona lite och dels för att det är skönt och få lite frisk luft på kvällen. Får se om det händer något med vikten då:). Min vikt ligger nu på 65,7 i morse och då har jag gått ner 1,3 kilo på ca 1 vecka så jag tycker det är bra gjort!. Tänkte jag skulle få till en dagsformbild men tar nog det imorn för jag tänkte lägga upp lite bilder på bloggen idag så det räcker:). Ibland kommer jag att ta med vagnen på promenaden men det är om Andy jobbar vilket då ger lite extra vikt så det är ju bra!. Annars ska jag nog ta på mina benvikter för att få det lilla extra. Kanske tar med stavarna någon gång också:). Har inte tränat så mycket annars som jag velat eftersom det varit så varmt!. Här i huset blir det sååå varmt på dagarna och vi har haft som mest 26 grader inne *pust*. Tur att det finns promenader då!.

Vad händer då idag?, inte mycket tror jag kommer nog gå över till grannen ett tag på lite kaffe kanske och senare ikväll blir det ju som sagt vår powerwalk.

Här kommer lite blandade bilder:


Picknick med grannen karin, robban, lilla felicia 4,5 månad och deras son Elliot snart 4 år.


Andy blev barn på nytt:)


Mammaträff i torsdags förra veckan med Annicka (från kameran sett), Emma till höger och Karin till vänster:)


Gunga med mormor


söta tjejen hos mormor:)

En annan sak som Heiley börjat med är att när hon ler så biter hon ihop med käkarna och visar sin tandlösa mun...så himla gulligt så man smälter varje gång:).

Nej nu har hon vaknat, märkte att hon inte låg på kudden utan låg längs den och pratade so bara den när jag kom in i sovrummet hihi. Nu ska hon få lite gröt...

Ha en skön dag vänner!





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0