Picknik med mammorna!

Hej och hå vad varmt det varit idag! det har varit olidligt!. Man hinner ju aldrig vänja sig vid tempraturskillnaderna nu när vädret byter skepnad snabbare än blixten. Hur som helst har det varit en riktigt mysig dag. Det blev picknick med några av mammorna från mammagruppen här på hemmaplan fast på en stor gräsmatta som ligger en bit från vårt hus. Barnen låg och hade det supermysigt och det slutade med att alla somnade:). Vi pratade på som vanligt och vad är mer aktuellt än mat för våra små räkor:)?.


Heiley hade fötterna uppe i det blå:) min lilla skrutta:)


Annicka till vänster, Emma med lilla Isabell och lilla Heiley i magläge:)


Heiley sov som en stock efter att ha vägrat att ligga still i mitt knä!.


Min prinsessa!



Vi var på BVC en snabbis för att kolla upp hennes utslag och det verkar ha blivit bättre, dock inte helt bra så vi får fortsätta smörja hennes små kinder:). När vi endå var där passade vi på att mäta och väga henne:

vikt: 7635g

Längd: 68cm

Enligt sköterskan låg hon över normala i både längden och vikten!. Inte konstigt eftersom hon tänkt bli en lång och ståtlig tjej, det är iallafall förhoppningen:). Vikten har gått upp ca 400 g på 2 veckor men det kan bero på att vi börjat med välling. Har bestämt att bara ge henne det till kvällsmål och ev ge henne erstättning OM jag av någon anledning inte kan ge henne vanlig mat.

Idag smakade hon grillad kyckling och currydressing vilket hon gillade till en början, sedan rös hon och fick kväljningar haha stackare:). stark korv är iallafall något hon tokälskar!, det fick hon smaka här om dagen och det var ingen min där inte:)...

Nu ska vi sova...god nattis

Oskar tränings pappa

Du kanske ska höra med hälsokost om de har något naturmedel att smörja lill tjejen med. Jag har en Ringblomssalva som jag smörjer Frans med, han fick några torra fläckar här och där men de har försvunnit. Smörjer även rumpan om det behövs.

2011-06-29 | 06:10:27 |
Ellie

Oskar: jaså ja det finns ju en uppsjö av olika salvor men frågan är ju bara vilken som är bäst. Får se om hennes prickar försvinner annars får jag väll höra med dom också. tack för tipset!

2011-06-29 | 12:22:33 | http://ellielilja.blogg.se/
Madeleine - Mamma till Lova - Oslo

Så otroligt roligt! Att ha barn gör ju både att man kommer i kontakt med människor man kanske inte hade kommit i kontakt med annars och dettusom har man ju plötsligt massa gemensamt med så många. Ja, alla mammor och pappor egentligen :D Kramr!

2011-06-29 | 21:38:07 | http://madeleines.se



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0