Midsommardagen

Ja ibland undrar man var sommaren tog vägen!. Sommaren kom med stormsteg men försvann verkligen. Dock säger dom att det ska bli 28 grader på tisdag och 30 grader på onsdag så vi får väll se om det stämmer.

Midsommaren har varit lugn. Har jag blivit sjuk!, är så grymt förkyld och grym hunudvärk. Vaknade igår på självaste midsommarafton och kände mig dösjuk, jättekul tänkte jag eftersom jag skulle laga en del mat tills min föräldrar och min systers familj skulle komma och fira med oss. Dock slängde jag i mig lite alvedon som hjälpte lite. Jag mår fortfarande inte bra så det har inte blivit någon promenad eller träning, hade verkligen behövt träna idag men inte med denna förkylning!.

Igår kväll åkte vi in till statoil för att köpa lite chips som vi skulle ha till kvällen och OJ så mycket fol det var!. Det var nog inte bara vi som var sugna på annat än midsommarmat för alla hade verkligen samlats där. Då kom det fram en äldre kvinna och tittade på Heiley bakom oss och så sa hon "gud vilket söt unge ni har!" och sken upp. Det är alltid lika kul med komplimanger:). Sedan ställer vi oss i kassan och då var det ett gäng killar i min ålder i kassan bredvid som såg Heiley och utbrister "åhh så söt, visst är det en tjej?", ja sa vi och de började diskutera hur han kunde veta det (hon hade ju rosa kläder på sig men kompisarna tyckte nog att det var dumt av honom att fråga eftersom det syndes). Då sa kille igen "vilka stora blå ögon hon har!". Självklart blev vi jätteglada och han började gissa på hur gammal hon var "6 månader trodde han", Nej 5 sa vi. "ja du ser! jag är rätt påläst" sa han och skrattade. Kompisarna tyckte han var lite smårolig haha. 

Killarna har redan börjat flocka sig kring henne hihi:).

Nu blir det en lugn kväll, var så sugen på att hitta på något tidigare idag men inget var öppet. Så tråkigt tycker jag för midsommardagen tycker jag är en kass dag och inget direkt att fira (tycker man bara firar midsommarafton). Nåja imorn blir det nog ikea för att kolla efter ett soffbord som passar bättre till vår soffa:)..

Glad midsommar på er iallafall!


En trött liten tjej sovandes i sin spjälsäng:) 

Michaela - Elias Mamma

Ja vi får se hur det blir.. Tror Elias pappa vill fråga sin bror,för dom har en nära relation..



Jodå det är bara bra med oss.. Lite trött efter en jobbig natt o dag igår..



Kram

Madde

Hej jag har ny mobil så kan du skicka ditt nr, mina är borta :(kram

2011-06-27 | 10:25:07 |
Malin

Bra blogg du har! Jag har kollat igenom några av dina andra inlägg och jag diggar vad jag ser :).

2011-07-11 | 07:44:48 | http://gravidforsakring.net
Ellie

Malin: tack vad roligt att du gillar den, hoppas du fortsätter läsa den kram

2011-07-11 | 23:55:16 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0