Heileyshopping....igen:D

Ja då var jag där igen då!. Shoppat igen!, jag kan sgäa att jag har inte varit så ärlig mot er på sista tiden för jag har shoppat mycket mer än jag sagt. Det var ju ett tag sedan jag uppdaterade om mina köp (kanske tur det). Nu var jag iallafall på jakt igen efter kläder till Heiley för hon har inte alls mycket kvar nu!. Knappt inga bodyn och hon som äter mat nu så blir det alltid massor med tvätt så man behöver en hel uppsättning kläder!. Sån tur var så fick vi ju barnbidraget igår och det RÅKADE vara rea på hageby centrum så jag hittade en massa på cubus, lite på H&M. Hon behöver en hel del i stl 74 men har bara enstaka plagg och tyvärr hittade jag bara två plagg i det och resten blev i 68 som hon har nu. Det blev iallafall detta:


Body H&M stl 68 49:50


2 st pyamaser i stl 68, denna och en rosa med en stor blomma. Dom såg jättestora ut men de satt perfekt på henne!. 2 st för 149:- Cubus


På cubus var det halva priset så denna kostade 39:- stl 74


Tunika+ rosa leggins 74:- stl 68 Cubus


Tunika från Cubus stl 68 39:-


Mjukisbyxor från H&M stl 74 50:- (REA)

Det var det jag hittade. Hade kunnat köpa mycket mer men man måste ju spara lite pengar till en annan gång:). Vi ska ju snart till Ullared igen och då kommer jag passa på och köpa massor och då i stl 74-80 så hon har ett tag framöver:).

Nu blir det fruktsallad och grädde:)...mums



Oskar tränings pappa

Du har bra smak på barnkläder. Det finns mer att välja på för tjejer än killar. Många "fräna" plagg till killar är i stumma matrial :(. Polarn o Pyret har lite roliga tryck och mönster till grabbsen. Vi handlar nog det mesta där.

2011-06-23 | 05:35:39 |
Ellie

Oskar: Tack! vad roligt att du tycker det!. Ja visst finns det mycket fint till tjejer och till killar tycker jag att det är väldigt dåligt till. Jag håller med om att mycket till killar är i konstiga material, det har tom jag märkt. Vet faktiskt att det var en tjej som hade en son som klagade till Kappahl här i Norrköping. Vi stod på barnavdelningen och hon stod nästan bredvid oss och hon var jättearg och sa till personalen att dom minsann borde ta min mer till killarna. Tyvärr var det inte dom som tog in kläder utan någon "högre upp". Så ert problem är det många som har. Tjejkläderna är dock inget att klaga på :)..

2011-06-23 | 09:01:28 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0