Dagis? och ev jobb på G?!

Ja men herregud så tiden går fort! jag skulle kunna säga det hur ofta som helst för det är inte klokt. I torsdags träffade jag Sofie och lilla Wille på BVC eftersom dom skulle dit och då hade hon frågat om papper om anmälan till dagisplats!. Det har inte jag haft en tanke på mer än att jag bara funderat VILKET dags hon ska gå på. Man måste tydligen SENAST anmäla 6 månader innan och Heiley är ju snart 6 månader (om lite mer än 1 månad) så jag blev nästan lite ledsen. Tänk att tiden gått så fort att man snsart ska sätta sin lilla skrutta på dagis *pust*. Om jag fortfarande är arbetslös så kommer hon bara att gå 15 timmar i veckan eftersomd et är gratis. Självkalrt hade jag helldre viljat ha henne hemma men OM jag får ett jobb strax efter hon blir 1 år och mina mammadagar är slut så måste jag sätta henne på dagis och då kommer jag inte ha någon plats. Därför måste jag sätta henne på dagis fast jag är arbetslös för att hålla upp en plats ifall jag skulle få jobb.

Igår var jag på Cafet och skulle träffa Vivian men till min förvåning så var hon inte där!. Hon hade gått tidigare på dagen så jag ringde henne och frågade varför hon inte var där. Hon hade tydligen fått sluta (pga av olika anledningar) så jag blev jättechockad. Sedan kom Chefen in och blev jätteglad att se mig (vi satte oss och fikade där). Då berättade han varför hon hade fått sluta och att han ev vill ha mig i slutet av sommaren!!!. Helt plötsligt så får man ett jobb serverat!bara för att jag praktiserat där som höggravid och ha gilalde mig, hade nästan glömt tanken på att jobba där med tanke på att jag trodde han bara sa att han gillade mig och att han skulle se om det fanns behov i höst. Om det går som han vill så vill ha ha mig redan efter sommaren, dock är jag fortfarande mammaledig och Heiley kan inte vara på dagis innan 1 år men då kommer vi att lägga mina tider så det passar med Andys. Samma sak gäller när hon kan vara på dagis så kan vi fixa lite med tiderna sa han men han ville helst att jag skulle vara där vid 10-18 men vi får se. Hoppas verkligen att han behöver mig för jag tycker det är min tur och få ett ordentligt jobb!.

Nu får ni hålla alla tummar att jag får jobbet! vore så skönt och slippa tänka på alla vad arbetsförmedlingen heter!. Nu måste jag snart boka in mig på en utbildning till Barista för nu behövs den utbildningen mer än någonsin!. Kommer nog gå utbildningen på Barakademin i stockholm där de utbildar bartendrar, servitriser etc så det ska bli kul!.

Nu ska jag vara lite med familjen och gå över till Karin och äta fruktsallad med grädde:)...mums!

Oskar tränings pappa

Grattis! Jobb växer inte på trä. Hoppas du får det. Jag har inte tagit ut full ersättning under pappa ledigheten och vi ska vara hemma till Frans är 1 1/2 år har vi tänkt. Det blir sedan barnpassning i hemmet fram till han är ca 3 år.

2011-06-19 | 06:30:09 |
Ellie

Oskar: Tack! nej jobb växer verkligen inte på träd det vet jag nog!. Kul att ni blir hemma så länge! ch barnpassning hemma måste vara grymt smidigt!, behöver inte tänka på att man ska skynda iväg till dagis på morgonen.

2011-06-19 | 22:24:08 | http://ellielilja.blogg.se/
Nicole

Schysst design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

2011-07-13 | 09:07:22 | http://djurförsäkring.net
Ellie

Nicole: Tack! nej tyvärr har jag inte gjort den själv utan fick den gjord. Sedan har en kompis gjort "träningsmamman" och lagt in bilderna i headern...

2011-07-13 | 20:05:40 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0