BVC besök och spöregn

Ja ha då kan man ju börja fundera på var den där sommaren tog vägen!. Det var några intensiva veckor med vrålvärme men nu är det bara spöregn och ännu mera spöregn!. Här i Skärblacka har det regnat precis hela dagen och natten, jag blir alltid lika trött. Jag och Heiley somnade tom en stund nyligen vilket var grymt skönt men nu känner jag mig orkeslös. Hade tänkt mig en powerwalk snart men det vette tusan om jag vill nu när det regnar gärnet. Ev blir det väll ett litet pass här hemma istället men vi får se. Hade tänkt bada Heiley också innan hon somnar för kvällen.

Igår var vi på BVC för att vaccinera Heiley för andra gången. Det är något jag verkligen bävar för eftersom jag HATAR att göra illa henne. Sist var hon ju helt otröstbar i säkert 1 timme efteråt och jag grät lika myckt som hon så igår tog jag med mig Andy så han fick hålla i henne. Den här gången satt dom båda sprutorna direkt i vardera ben (två totalt) och det gick nog bättre. Först satt hon tyst men sedan när dom sprutade in vaccinet började hon storgråta så när de var klara tog jag henne mot mig och kramade om henne och då blev det bättre. Usch jag hatar när hon är ledsen, jag har såå lätt till gråt nu för tiden sepciellt när hon är ledsen. Det är nästan som att jag och Heiley sitter ihop på något vis, är hon ledsen börjar jag jättelätt att gråta. Det blev lite vikt och längd idag också:

Vikt: 7975g

Längd: 70cm!

Jag blev så glad när hon sa att hon nu var 70 cm lång! nu har hon börjat på ett nytt tiotal och jag vill ju gärna att hon blir lite längre än mig så varje cm hon växer blir jag jätteglad:). Hon hade växt 2 cm på två veckor vilket är rätt mycket enligt mig:).

Efter besöket blev Heiley jättedålig, hon verkade ha jätteont och grät och skrek länge så vi köpte alvedon till henne vilket resuterade i att hon somnade som en stock. Hon sov 19 timmar totalt från igår till idag och då endast med 1 timmes avbrott!. Stackare! det är absolut inte likt henne att sova så länge och vara så ledsen. Idag har hon varit lite gnällig även om hon varit sig själv mer vilket är skönt. Igår försökte hon hålla humöret uppe genoma tt le åt mig men sek senare grät hon, så potivit är min lilla tjej men man kan inte vara glad jämt :).

Nu ska jag gå ner och bada henne innan hennes kvällsmål..


Pappa och Heiley hos på Jonas lantställe förra helgen:).

Emelie

vad bra då kan jag fortsätta läsa då:) den är himla spännande!! kram

2011-07-17 | 00:18:47 | http://minbebis.com/blogg/emeliecabezos



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0