Snabbt inlägg

Ska precis gå och lägga mig men en snabb uppdatering hinner jag nog med. Än så länge har inget annat hänt mer än att sammandragningarna fortfarande är rätt täta, magen blir stenhård och bebisen sparkar hej vilt där inne. Hoppas fortfarande att det ska sätta igång men man kan ju aldrig vara helt säker. Har varit på promenad tidigare ikväll vilket gick bra. Hoppas det sätter igång nu i natt men än så länge så finns det tid kvar innan hon kan komma. Har läst att det borde komma igång inom 48 timmar om man lyckats med hinnsvepningen så vi väntar!.

God natt så länge så hörs vi imorn!



 

Ulrica

Nåt hänt? Nåt hänt?!! Uppdatera!!!

2011-01-18 | 13:34:15 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Ellie

Ulrica: NOPP inget har hänt ännu tyvärr. Är hos mina föräldrar ifall att men har bara sånna extrema stickningar där nere så jag kommer ev ringa förlossningen och säga att jag inte orkar mer så får vi se om de gör något åt det. Annars är det väll bara och vänta ännu mer :(...kram

2011-01-18 | 15:00:55 |
Ulrica

Aaaa men shit vad seeegt! Jag som hade börjat hoppas när jag inte sett nåt från dig! Är inte avundsjuk men samtidigt inställd på att vara i din sits om en vecka!



Tycker verkligen du ska ringa förlossningen om du känner att du inte står ut!



Definitivt ska vi ses med våra bäbisar! Det tycker jag absolut! ...om de små trollen bara kan titta ut nån förbannad gång!



Styrkekraamar!

2011-01-18 | 15:27:20 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Ellie

Ulrica: ringde förlossningen men de vägrar att göra något för att sätta igång mig!.Det enda dom kan erbjuda är tabletter mot smärtan och en undersökning men det är ju inte det jag vill!. Sedan förstår jag att det är bra om man kan föda så naturligt som möjligt, jag vill inget helldre MEN jag har ont och känner mig som en nervvrak när inget händer!. Jag tom ringde Nyköpings lasarett (6,5 mil härifrån) för att fråga om dom kunde erbjuda mig något annat men det kunde dom inte. Hon var dock väldigt trevlig som jag pratade med men eftersom jag är förstföderska så vill dom inte sätta igång mig då det ökar markant med att man blir snittad.

Roligt att du vill träffas!, då får vi boka in något sedan när bebisarna kommer (när dom nu vill komma ut pust)..styrkekramar

2011-01-18 | 17:50:56 | http://ellielilja.blogg.se/
Ulrica

Men vad tröttsamt att de vägrar ta emot dig! Tycker det är lite taskigt att de vägrar när du mår dåligt och har så ont! Hoppas verkligen att du kommer igång nu! Tyvärr verkar ju inte direkt några färdknäppar vara supereffektiva.. Svart på vitt är det ju bebisen som bestämmer det där i slutändan ändå!



Ja bara de kommer nån jädrans gång så bokar vi in nåt! :)



KRamar!!!

2011-01-18 | 20:26:18 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Ulrica

Oj vilken grej! Lät väldigt oskönt det där! Ja ska det där inte ge någon effekt så lär väl inget göra det! Nu lär det väl ändå hända nåt!!!



Åk och föd med dig nu!



KRAAAM & LYCKA TILL! (Hoppas jag kan skriva grattis nästa gång!)

2011-01-18 | 21:11:26 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0