Lite småshopping

God kväll!

Vilken underbar dag det varit idag!, solen har vågat sig fram under förmiddagen och en del av eftermiddagen och jag och Andy började dagen med en långpromenad och kollade på hus som ligger i närheten. Vet inte hur länge vi var ute men minst 1 timme iallafall. Det gick inte fort men det var så skönt och få lite sol och lite fräsch syre. I morse mådde jag väldigt bra och var på strålande humör, sedan efter maten gick vi och la oss och direkt så tappade jag den sköna känslan och istället blev jag trött och hängig och började gråta eftersom bebisen ännu inte tittat fram. Jag tycker jag ser massor med nyblivna föräldrar vart man än går med sina små bebisar i sina bilbarnstolar medans vi inte verkar få vår lilla tjej. Jag vet att hon kommer men hormonerna spelar än gärna ett spratt och det blir inte bättre när man går över så pass mycket (trots att jag inte räknas som överburen förrän vecka 42+1).

Idag har jag druckit alla mina koppar hallonbladste vilket blev 3 st. 1 i morse och 2 st på rad senare på eftermiddagen. Trodde jag skulle drunkna efter allt te drickande haha. Än så länge har jag inte käns så mycket även om jag fått ett par sammadragningar och bebisen har rört på sig mycket mer sedan jag drack det. Annars är det lugna gatan här förutom lite småont vilket jag alltid har så det var ju inget nytt.

 

Idag damp det ner i brevlådan en tidning från Gravidguiden som jag gått med i. Dom har ett forum på nätet och blir man medlem så får man välja en valfri Body hos Kappahl HELT GRATIS!. Fick dessutom gratis havandeskapsolja+ handkräm som jag får hämta ut på Hälsokraft+ tidningen och 25% på valfritt plagg på Kappahl och 20% på deras egen webbshop. Gå in och bli medlemar så får ni också det hemskickat! www.alltforforaldrar.se . Självklart var vi tvugna att åka in till stan och hämta vår body på Kappahl och det fick bli en helvit, det passar ju till allt så vi tog en sån i stl 62 så har hon något och växa i:).

Vi kunde ju inte åka hem direkt så vi gick och kollade lite på H&M och där hade dom superrea på bebiskläder så vi hittade två plagg som vi köpte (helt på impuls så klart), en Hello Kitty klänning i guld och en Hello Kitty body i rosa. Dessa två plagg för endast 105kr så det var ju superbilligt!.


Denna body från söta märket Newbie (älskar det märket) valde jag på Kappahl, HELT GRATIS! (stl 62).


Hello Kittybody på H&M för endast 30:-! (ord pris 69,50)


Hello Kitty klänning i stl 62 för 75:- (ord pris 149:-)


Denna ursöta klänning hittade jag på Kappahl (från märket Newbie) som jag sååå gärna vill ha, får köpa den senare när hon kommit, lite kul måste man ju ha då:).


Här är mitt hallonbladste som jag köpte på Life (30:- för 20 påsar). Det sägs att det gör att livmodern tränar bättre innan förlossningen så man på så sätt ska få en lättare förlossning, man ska dessutom blöda mindre och livmodern drar ihop sig bättre efteråt. Sedan OM den kan sätta igång förlossningen är ju bara positivt. Det rekomenderas dock inte att drickas innan vecka 35 då det KAN sätta igång förlossningen i förtid.

Nu blir det lite kvällsmål och hoppas på att hon vill komma ut i natt (snälla!).

Puss




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0