I vilans tecken

God kväll!

Då var det fredag och BF+2 dagar. Ingen bebis här inte även om jag mådde riktigt dåligt tidigare idag. Var ute med Kiwi när jag fick en konstig smärta i magen tillsammans med sammandragningarna, inget jag känt igen tidigare förutom den gången då jag hade en kraftig förvärk. Jag mådde dessutom väldigt illa och kände mig nästan lite sjuk. Ringde upp till förlossningen men de vägrade ta emot mig. Det enda hon sa var att värkarna inte ska gå att prata igenom, då är det dags att åka in!?. EHH undrar jag då, det är väll ändå väldigt olika vad jag har hört men men det är väll som vanligt. När det väl sätter igång så lär man väll föda här hemma eftersom dom verkar vara stenhårda med att INTE ta upp mig. Innan jag var i vecka 40 fick jag komma upp jättelätt då fort jag fick något problem men nu när man trotsallt är över tiden då ska man minsann hålla sig hemma. Det är bra skumt.

 

Nu är Andy däremot ledig vilket är skönt för då behöver jag inte vara orolig att han inte ska hinna hem OM hon skulle få för sig att komma ut. Hoppas det blir bebis i helgen men det är väll bara önsketänkande.

Idag har det blivit mest vila. Sov till 9,30 och sedan gick jag och la mig igen vid 11 och sov kanske 45 min eller något när bebisens farfar ringde och frågade hur det var med mig. Sedan har jag kollat lite film, badat, tvättat och suttit på datorn så det blev en vilodag men det kan behövas nu när det snart är dax:). Har fått tips på att sova så mycket jag kan så jag har mycket energi till förlossningen så jag får väll lyssna:).

Nu ska vi strax sova men jag återkommer!

Anonym

Jag var också lite ororlig att jag inte skulle veta när det var på gång - men tro mig! Du vet när det är riktiga värkar. Det gör HELVETETISKT JÄVELUSISKT ONT ONT ONT! Du kommer få se ;-) Ta det bara lugnt. Du märker när det är på gång, jag lovar. Jag hade också mycket molvärk och sammandragningar från vecka 38 ungefär...men BF+8 sa det bara pangbom och jag fick känna på riktigs värkar, då önskade jag att jag aldrig blivit gravid ;-) AJAJAJ! Du märker och ta det lugnt...allt till vecka 41+6 är normalt. Innan dess har du lillgumman hos dig, med allra största sannolikhet. Jag vet hur man väntar och väntar och VÄNTAR!!!!!! Men de kommer tillslut ;-) /Evelina

2011-01-15 | 06:38:28 |
Linda

Kikar in! Lycka till!

2011-01-15 | 13:12:42 | http://linchisblogg.blogspot.com
Elin

Du kommer känna när det är dax:),det kan jag lova. Tänk om alla gravida skulle åka in vid minsta lilla. Då skulle det behövas ett helt sjukhus för att bara ta emot och lungna ner alla oroliga mammor. Jag har fött 2 barn och känner igen din oro som jag hade med det första barnet. Andra barnet då visste man när det var dax. Ta det lungt, vila och njut av de sista dagarna innan, sen blir det full fart med lite sömn mm Kram o lycka till, hon är snart på gång

2011-01-15 | 16:32:52 |
Ellie

Anonym: hehe ja som sagt det är svårt och veta innan exakt hur det ska kännas, men precis som du säger så borde det ju göra riktigt riktigt ont. Jag har iallafall förberett mig på det hemskaste så då kan det bara bli bättre:). Sammandragningar har jag haft sedan början av graviditeten och börjar nu bli riktigt trött på dom. Dock ser jag alla sammandragningar som ett steg närmare bebisen med tanke på att det KANSKE händer NÅGOT för varje jag får. Det är jobbigt och vänta, speciellt nu när man gått över tiden. Bebis får jag ju ALLTID men frågan är ju alltid när:). Tack för din kommentar! kram



Linda: Tack gumman!



Elin: Jo det är ju positivt med just andra barnet att man vet vad man har att vänta och man känner ofta igen smärtan även om det kan vara väldigt olika från förlossning till förlossning. Orolig är man ju alltid och det sägs ju vara bra:) även om det aldrig är kul och vara orolig. Vill ju bara krama om min tjej:). tack för kommentaren! kramar

2011-01-15 | 20:54:55 | http://ellielilja.blogg.se/
Ulrica

Ja helt hemskt stor känner jag mig! Fy, hatar den känslan! Men förhoppningsvis slipper vi snart det här! Och särskilt du, när ska bebisen titta ut egentligen! Jag håller tummarna för att det är dags typ NUUU!



Själv tändes ju mitt hopp där häraomdagen när jag hörde att jag var öppen och allt det där, men nu har jag läst på och det behöver absolut inte betyda nåt... TYYYYYYVÄRRR! Men denna veckan fasen, då ska jag försöka få henne att ploppa ut!



Nästa gång jag läser inlägg från dig har du kanske fått din skatt! Tror det! ;)

2011-01-16 | 09:35:53 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Ellie

Ulrica: Igår var det väldigt lugnt föutom några sd som inte gjorde så väldigt ont. Bebisen bökade inte lika mycket som hon brukar så jag hoppas det är lugnet före stormen. Imorn har jag fått en BM tid där hon ev ska göra en hinnsvepning så jag hoppas den ger resultat. Dock hoppas jag ju så klart att det ska komma igång av sig själv idag men som sagt det vet man ju aldrig!. Ingen har pratat något om hinnsvepning på dig?, ifall inget skulle hända?.



kramisar

2011-01-16 | 10:06:34 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0