Gamla dietbilder från Body+ Träningsplanering

Hihi!! hade lite tråkigt så jag sökte på mitt namn på Google och hittade en gammal forumtråd jag skrivit på Body under tiden då jag dietade 2008. Riktigt gamla bilder men det är kul och ha sånna bilder nu när man som sagt ska försöka komma tillbaka till en någelunda bra form efter graviditeten. Jag lär ju få bygga upp alla muskler från start (eller ja ja vadå alla men de jag hade haha). Dock har ju kroppen ett fantasktiskt muskelminne så jag tror det kommer gå ganska fort iallafall rent muskulärt och styrkan kommer nog innfinna sig ganska snart. Har ju ett toppresultat i marklyft på 91 kg så det får jag väll försöka komma tillbaka till hehe. Hade även ett toppreslutat i bicepscurl på ca 30kg så jag har lite att gå på+ lite referensbilder och inspirationsbilder. Tänkte dela med mig lite av mina tankar kring träning efter graviditeten. Den är ju som sagt snart över :P.

Träningsplanering:
Träningen har jag inte lagt upp något alls. Det kommer ju ta tid innan jag kan träna på hårt igen men mitt mål är iallafall att börja med promenader med barnvagnen. Efter ett par månader ska jag försöka mig på lite lätt styrketräning. Det viktiga är att lyssna på kroppen efter att ha misshandlat den så mycket under en förlossning och ta det lugnt. Då hälsobruket har gruppträning för mamma/barn så ska jag så klart testa på detta:).

Mål med träningen:

Kommer inte ha något speciellt mål mer än att jag ska må bra och att vara en så bra mamma som möjligt och hålla mig frisk. Jag kommer abolsut fortsätta bygga muskler och se hur "stor" jag kan bli men det kommer bli mer som en hobby än en tävling för mig. Har tappat all tävlingslust. Visst kommer jag fortsätta kolla på tävlingar etc men enbart som åskådare. Visst saknar man ibland den helmysiga stämning som blir när man går i tävlingstankar och dietar då alla är sååå trevliga och vill bara hjälpa till trots att de är konkurenter. Dock känner jag ingen dragning till tävling utan vill satsa på familjeliv och min träning. Att bli gammal med vår dotter är ett högt mål jag har och genom träning och någelunda sund livsstil uppnå detta.

Kosten:

Kommer att se ut som nu, dvs nyttigare husmanskost och mycket hemlagad mat. Jag äter inte direkt mer under graviditeten och kommer fortsätta äta som jag gör. Ev kanske man kommer bli hungrigare under amningen men jag kommer att försöka hålla mig till hyfsat bra mat och inte äta överdrivet mycket för att på så sett ev gå ner mina gravidkilon snabbare. Man kan bli grymt hungrig under amningen men som sagt jag ska försöka hålla igen och OM jag blir riktigt hungirg äta mer frukt eller liknande. Bebisen är ju som sagt viktigast!.

 
Här är bilder på min diet 2007. Vägde 54 kg till mina 158cm.

 
Här är året efter dvs 2008 och en vikt på 60 kg. Man ser tydligt att jag byggt på mig rätt bra med muskler under det året och ganska liknande form trots att jag vägde 6-7 kg extra mellan bilderna!.






Innan dieten 2008.











Videoklipp från typ 2008. Ni har säkert sett dom många gånger men jag blir alltid lika inspirerad av dom.



Tricepspress


Bicepscurl i maskin


Hantellyft- Axelträning


Och så ett klipp från en kort stund innan jag blev gravid. Testade på tyngdlyftning vilket var grymt kul. Kunde inte fortsätta pga flytten till Skärblacka. Här tar jag 36 kg. Hann aldrig bli bra men det var ju där jag träffade Veronica. Det gav mig dock mer övningar till min gymträning vilket aldrig är fel!.

Nu blir jag sååå sugen på att träna. Ingen bra ide att göra det nu kanske med tanke på att det är så nära förlossning men snart får jag börja träna igen! jippi!.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0