Man måste ju förnya sig ibland

Söndag och ännu ett veckoslut. Veckorna bara rullar iväg och jag går ständigt på speed. Andy kommenterade faktiskt precis nyligen att jag är väldigt rastlös nu för tiden och allt måste ske NU!. Jag kan faktiskt hålla med honom. Sedan Heiley kom till världen har jag typ inte andas en enda gång. På dagarna tar jag hand om henne, och ev försöker göra vissa saker på sidan om. När Andy kommer hem får jag chansen att ge över henne på honom och då kan jag diska, städa, tvätta, blogga lite och ev träna om jag har energi över. Inte ens på nätterna kopplar jag av till hundra procent för då är det Heiley som ska ammas och byta blöja. Bara en sån sak som att be Andy att räcka mig ett vattenglas eller liknande gör jag uppstressat. Jag säger tex "kan jag får vattnet", väntar 1 sek och utbrister direkt igen "hallå!!! vattnet!!". Jag kanske skulle behöva en ordentlig promenad eller ett avslappningspass i mellanåt för nu känns det lite som att jag är på tok för speedad för mitt eget bästa.  

Idag åkte vi in till Media markt i stan för att kolla på en ny tvättmaskin. Vår är sååå usel och sååå äcklig. De som bodde här innan oss tvättade rent av sönder maskinen (4-5 maskiner om dagen) och nu är den så äcklig att det tom luktar äckligt om kläderna när vi tvättar dom i den (luktar alltså inte alls tvättmedel utan någon annan unken lukt). Dessutom ar den gått sönder på vissa ställen så nu tyckte vi det var dags att byta ut den en gång för alla.



Denna blev det!


Pratade därför med en säljare vad vi var ute efter för typ av maskin och då vi är småbarnsföräldrar nu för tiden är det ju viktigt att den inte är super liten. Det blev därför en cylinda med 8 kg tvättkapasitet så den duger bra åt oss:). Bad min vän Sofia (grannen) om hjälp då hennes man är elektriker. Hela hennes familj (inkl hennes två sönder) kom över hit på en fika och installerade maskinen. Så nu har jag tvättat två gånger med den och det känns sååå skönt och ha fräscha kläder nu!.

Sammanfattning av träningsveckan:  

Det har inte varit den bästa träningsveckan hittills. Har nog bara hunnit med ett pass på hela veckan. Har varit så trött att jag inte orlat ta tag i det denna vecka så jag hoppas det blir bättre nästa vecka. Jag måste bli bättre på att sova när jag har chans till det (dvs när Heiley sover). Just nu får jag knappt någon sömn alls och så går jag och lägger mig vid 23-24 på natten. Det har även hunnits med en promenad på 40 min tidigare i veckan så jag får väll vara nöjd med det. Ska ta tag i träningen till nästa vecka, det lovar jag. Ett pass är på tok för lite, det borde inte bli mindre än två pass i veckan iallafall.

Nu ska jag gå ner till familjen och pusta ut ett par minuter, sedan blir det en liten promand med familjen+ hunden:).

Glömde tillägga att jag hunnit dammsuga och tvätta golvet idag också:), imorn blir det dammning. Ska dessutom iväg till BVC vid 11 och väga och mäta Heiley och håll tummarna på att hon gått upp i vikt. Har hon inte det så ska jag FAN sluta amma för då är det bara skitmjölk jag har!. Nog är lättmjölk bra men man behöver ju inte överdriva då det är till en bebis som faktiskt behöver rullta på sig lite hihi:).

natti natti

Lägger upp några bilder från igår när Heiley var på strålande humör!. Sååå söta bilder:).


Hon älskar och prata!





Heiley är nu 5 veckor gammal!





Lina Kuijl

åh jag dör va fin hon är. akta så jag inte stjäl henne!

2011-02-27 | 23:00:25 | http://fitnessguru.se/lina
Ellie

Lina: hehe tack gumman!, ja visst är hon underbar!. Men din lilla klimp är så oerhört söt han med:), de kanske kan gå på dejt en dag:)? hihi. Massa kramar från oss

2011-02-28 | 09:28:10 |
Petra

Ja visst är det skönt med ny tvättmaskin! Vi har precis också köpt en ny eftersom den gamla gick sönder. Den tvättade inte speciellt rent heller. Är ju inte så kul när blöjan läckt och fläckarna är kvar när man tvättat. Med ny tvättmaskin är det ju nästan roligt att få tvätta;)

2011-02-28 | 10:12:06 | http://peplan.blogg.se/
Madde

Gud vad söt hon är!!



Gick det bra på bvc, hade hon gått upp nått? Dricker du hallontéet? :P

2011-02-28 | 12:47:45 |
Ellie

Petra: Ja visst är det skönt!. speciellt när man har barn och det blir väldigt lätt mycket tvätt. Har man då en dålig tvättmaskin som inte ens tvättar rent är det ju skittråkigt och tvätta:).



Madde: hihi visst är hon:). Ja jag dricker hallonbladsteet varje gång jag ska dricka te. Ska dock försöka börja med att dricka det en gång om dagen minst iallafal. Vet du hur det är med koffein när man ammar? får man bara dricka max 3 koppar kaffe om dagen även nu? eller kan man dricka som man vill?. Annars måste jag ju ta hänsyn till det också när jag dricker teet:)..Fick du mitt sms föresten? det om föräldragruppen?...kraml

2011-02-28 | 16:11:21 |
Madde

Nej du kan dricka som du vill, märker du att hon får ont i magen eller så så får du dra ner på det. Men jag har aldrig märkt nån skillnad och när jag är hos mamma och hälsar på blir det massooor med kaffe :) Ses snart! Kram

2011-03-01 | 12:38:56 |
Ellie

Madde: jaha ok ja det gäller väll det mesta kan jag tänka mig. Reagerar bebisen på något så är det väll antagligen inte bra för dom helt enkelt. Ha det så bra så hörs vi!

2011-03-01 | 21:27:41 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0