Världens bästa Heiley 1 månad idag!+ Träningstips

God kväll!.

Idag har Heiley sin 1 månadsdag och tiden har gått rätt fort dessa 4 veckor. Vill inte ens tänka på hur fort det kommer gå sedan när man börjar jobba och man tänker bara på vardagen och att allt bara ska gå ihop. Då blir det lätt att man bara rusar och inte stannar upp och reflekterar och barnen växer fortare än man trott vilket man märker när barnet börjar skolan, fyller 15 år och begär en moppe i födelsedagspresent  etc. Fortare än jag annar så kommer Heiley bli tonåring och allt vad det innebär.Visst det är långt kvar men som ni vet går tiden väldigt fort. 

Idag började dagen med att ta en promenad efter lunch med Madde och hennes lilla Joanna. Blev en promenad på ca 35-40 min och ev så blir det ett pass snart men vad vet jag inte riktigt. Tror det blir en liten stund på crossen iallafall (ca 10 min till en början). Sedan vet jag inte om jag ska köra en video som van,ligt eller om jag ska göra passet nedan som JNL instruerar. Ett helkroppspass som passar alla och som man kan göra hemma. Det är bra om man har en skivstång och ett par hantlar men man kan ögra det men den egna kroppsvikten ockå. Passet kan man köra så länge man känner för det men jag rekomenderar 3 set av varje övning. Eller så kör ni som hon beskriver:).

Gårdagens träning:

hann inte redovisa träningen igår men det blev ett pass Hip hop abs total body workout och innebär en del styrkeövningar, dock med kroppsvikten och med hjälp av hantlar. Jobbigt var det vill jag lova. Passet var 40 min långt så det var lagom. Efter det körde jag 5 min på crossen. Det är inte länge men vill stegra och tänkte därför köra 10 min idag.





Heiley 1 Månad!



Har precis badat henne vilket hon tyckte tyckte var jätteskönt. Nu sover hon som en stock:).

NU: TRÄNING!



Ulrica

Vad fin din nya "blogglook" är! Jag måste fixa min med men har inte haft tid, dessutom är jag så himla kass så är liksom ett tredagarsprojekt! Ha ha!



Jag har nu haft lilla skrollan liggandes på mage på mitt bröst en stund, och det gick så bra :) Hon höll upp sitt lilla huvud och vände och vred bäst hon förmådde. Så sött hur hon nyfiket kikade upp mot mig, snacka om att man smälter!



Känns skönt att höra att man inte “måste” ha henne liggandes på filt å så nu, känns kanske skillnad sen till nästa barn, men nu är ju allt så nytt och man är ju minst sagt orolig för att något ska hända den lilla!



Det viktigaste är nog att man känner sig trygg i det man gör, då avspeglar sig det säkert på bäbis också!



Hur känns livet som mamma än så länge? Hur sover du å så? Amningen funkar bra?



Kraaam!

2011-02-24 | 09:15:42 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Anonym

Har du crosstrainer å hantlar å grejer hemma eller tar du dig till ett gym?



KRam!

2011-02-24 | 09:16:57 | http://minbebis.com/blogg/mymiracle/
Ellie

Ulrica: Tack så mycket!´, testa att gå in på www.bloggdesign.nu, där finns gratis designer som man bara laddar ner och lägger in i htmlkoden. Supersmidigt och man kan ändra dom som man vill oftast också.



Ja det är viktigt att man är trygg som mamma för är man inte det själv blir ju inte bebisen det heller. Man sitter ihop mer än man tror som mamma och barn om du förstår vad jag menar. Skönt att det funkade bra med att ha henne på bröstet och visst smälter man!. Jag satt precis och skådade min tjej och förstår inte att det är jag som "gjort"en så underbart söt bebis:). Allt känns kanon.



Det med amningen går sådär, har inte så mycket mjölk som jag vill ha så hon blir itne riktigt nöjd alltid. Har börjat lägga till en liten skvätt ersättning en gång om dagen nu för att kicka igång det hela. Ska börja pumpa också så får vi se vart det leder. Hon har ju bara gått upp 30 g på två veckor så man blir lite orolig. Hon väger ju bara 3705g för sina 56cm så det är inte mycket.

Att vara mamma är mer än underbart. Det trodde jag faktiskt inte från början men vilken kärlek man har till sin bebis, den är större än något annat!..



Funkar allt bra för dig?...kram

2011-02-24 | 12:39:00 |
Ellie

Anonym: Japp jag har crosstrainer och hantlar+ stång hemma.

2011-02-24 | 12:40:32 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0