Första besöket på öppna förskolan

Det blev en massa spring idag måste jag säga. Först hängde jag med Andy till gymmet då han börjart köra lite och jag passade på och hänga med för att kolla läget lite då det var länge sedan jag var där. Hem och käka lite och sedan tog jag en promenad till Öppna förskolan vid 13. Det var väldigt lugnt där eftersom det är sportlov och många mammor väljer väll att vara hemma med bebisarnas syskon. Det blev jag Madde och en till mamma+ förskolepersonalen. Det blev lite babysång och lite smådans men då Heiley låg och sov så blev det bara lite sång för vår del. Sedan blev det lite fika och massa prat om allt möjligt. Jag ska ev gå dit på torsdag också men vi får se. Efter förskolan gick jag hem, ut med hunden, in med hunden, gick till affären, gick hem och nu sitter jag här. Blev sjukt trött efter denna dag och Heiley håller nog med för hon småsover nu igen. Kanske borde passa på att sova lite middag jag med när hon endå sover.

Min förhoppning är att jag ska orka med ett pass senare ikväll eftersom det inte blev av igår. har samlat ihop 30 ml mjölk som jag tänkte ge henne lite senare så då kanske jag får träna för henne. Gav henne 25 ml igår som jag samlat ihop och hon blev helt galen!, tyckte det var såå gott så hon slurkade upp allt på bara några sekunder. Sedan var hon helnöjd och låg och småpratade i babysittern i fler timmar. Hoppas det blir samma sak nu för då kanske jag hinner träna lite:).

Nu ska vi gå och vila lite men jag uppdaterar lite senare ikväll...om jag får:)..




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0