En liten zombi

Ja det kan man ju kalla mig. Har sovit 1 timme ungefär men det hjälote inte det minsta, känner mig snarare som en full gubbe haha. Jag och Andy och lilla Heiley låg och sov som skönast när hon helt plötsligt vaknar och är såååå himla ledsen och mer eller mindre gallskriker. Slängde av henne täcket och började vagga henne över axeln i hopp om att det kanske var en rap som ville komma up. Nej antagligen inte men efter ett intensivt gråtande i kanske 10 min så sa det bara pang så sov hon som en stock igen?. Har funderat på att det kanske blev lite för varmt under täcket (trots att hon bara låg i blöja) för hon var supervarm och det kanske var därför som hon började gråta.

Tidigare idag fick jag ett infall som vanligt. Innan Andy vaknade satte jag igång och bakade lite snoddasmuffins (kärleksmums, mockarutor eller vad ni nu vill kalla dom). Under tiden hängde Heiley i bärselen och sov och det var riktigt smidigt. Det såg inget vidare bekvämt ut men det tyckte tydligen hon och det är ju huvudsaken:).



Träningen:

Blev inget pass idag, vill ju vila lite emellanåt även om man mer än gärna vill köra varje dag. Motivationen är just nu på topp och jag vill ju försöka hålla kvar den så länge som möjligt och med erfarenhet så vet jag att man lätt tappar den om man kör för hårt och mycket i början (ett väldigt vanligt nybörjarfel men som är väldigt lätt att göra även om man är en van "tränare"). Trots det så blev det tom 4 medvetna pass förra veckan vilket jag inte alls trodde. Jag körde bara på och körde när jag kände mig sugen och det resulterade i 4 pass vilket är rätt mycket endå med tanke på att mitt mål var 2 pass per vecka sa jag under graviditeten. Så här såg förra veckan ut:

Träning vecka 6

Måndag: Vila

Tisdag: Fitmama 20 min

Onsdag: powerwalk ca 50 min

Torsdag: Vila

Fredag: Turbojam 43 min

Lördag: Turbojam 43 min

Söndag: Vila

Vi får se hur denna vecka ser ut, har ju inget direkt schema så jag kör när jag känner mig sugen. Vikten pendlar mellan 67-68kg och jag antar att det beror på att jag ammar och beroende på hur mycket mjölk jag har i tuttarna vid tillfället:). Jag behöver nog börja träna mer för att få bort det extra kilona och maten behöver säkert ändras också men det tar jag lite som det kommer. Jag försöker vara så medveten som möjligt men vill absolut inte räkna kalorier igen!. Jag vet att det äldigt lätt blir ett beroende och man blir mer eller mindre slag under sig själv och det vill jag inte!. Nu har jag inte bara mig själv och tänka på och Heiley är alltid viktigast!.

Snart ska jag och lilltjejen lägga oss. ska till tandläkaren imorn vilket jag inte varit på snart 5 år! ups!. Dax att göra det nu helt enkelt då jag misstänker att jag fått hål i en tand *aj aj*.

God natt mina vänner!

Lene

Härligt att allt går bra! Fin ny layout på bloggen också. Kram Lene

2011-02-16 | 02:27:40 |
Ellie

Lene: ja det tuffar på bra faktiskt. Hoppas det fortsätter så här bara!. Jag gillar också layouten väldigt mycket :)..kram

2011-02-16 | 09:18:52 |
Malene

Tja! Nu var det ett tag sen! Hoppas allt är bra med er. Den 3 feb fick vi vår grabb, Melker. Har åkt in och ut på sjukhus sen 9 jan så det har varit lite besvärligt för min kropp, kraftig infektion, urinledarbekymmer (har fått kateter) och eventuellt en cysta i magen som orsakar kraftiga smärtattacker... Men Melker mår fint och är världens finaste. Han väger dock knapp3 kg så bärselen får snällt vänta några veckor (minst 3,5 kg och 53 cm). Så din dotter trivs i selen vad bra! Ser fram emot och vänja Melker vid den sen!!



Kram Malene

2011-02-16 | 10:56:29 | http://fitnesslifestyle.blogg.se/
Ellie

Malene: WOW stort grattis! måste kännas superhärligt!. Då är han inte mycket yngre än min lilla tjej, vad kul!. Stackare som haft så jobbigt! men det är skönt att han är ute nu, nu kan allt bara bli bättre:). Ser att du har en skyddad blogg,jag skulle inte kunna få tillgång till den?...massa kramar och stort lycka till och grattis ännu en gång!.

2011-02-16 | 16:51:35 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0