Egen tid

Nu sitter man här och är helt supertrött!. Gick upp tidigt idag eftersom vi skulle på hörselkontroll med Heiley vid 8.45 så det blev att slita sig upp kl 7. Tur att det inte blev så många mmningar i natt för då hade jag nog legat helt deckad nu. Kom på mig själv att jag inte väckte Heiley som jag brukar göra var tredje timme under natten som jag brukar. Sista amningen för kvällen igår blev kl 00 och sedan blev det inte amning igen förrän vid 4-5 på morgonen *ups!*. Hon hade sovit på hela natten utan att säga ett ord så jag antar att det var ok endå. Sedan blev det en amning när vi gick upp vid 7 så hon var duktig. Det var skönt att iallafall få sova 6 timmar vilket det ananrs inte alltid blir med tanke på att man går upp iallafall 2-3 gånger under natten/morgonen. Tur är så ammar hon inte så länge som hon gjorde i början, då kunde amnningarna vara 1 timme varje gång och då är det svårt och hålla sig vaken vill jag lova. Nu blir dom väll ca 20 min (ibland bara 15 min). Hur som helst så gick kontrollen jättebra och det var helt utan anmärkning så hon hör precis som hon ska :).  



Funderar ännu en gång på om man ska träna lite idag men jag vet inte om jag vågar. Eller vågar gör jag garanterat! men jag vill ju inte riskera att något inte läkar som det ska eller så bara för att jag är ivrig att komma igång med träningen. Allt kändes ju bra igår men som sagt man vet ju aldrig. Ev blir det liknande pass som igår men vi får se hur jag känner sneare.

Annars har det varit en rätt ok dag. Var iväg och storhandlade lite mat för veckan också när vi endå var i stan och när vi betalade blev det en riktigt lustigt belopp, se nedan så förstår ni. Andy köpte en triss och på den vann vi 100:- kan det ha ett samband? hihi. Nu är ju inte siffran 666 något turnummer vanligtvis men lite lustigt var det allt.



Nu ska jag kolla runt lite på videor på youtube under kategorin träning så man ev får lite motivation:).





Linda Ljungkvist

Gumman,du vet va att du ej behöver väcka tjejen var tredje timme för att hon ska äta?? Dom sa till mig att det behöver man bara göra om dom ligger under 3kg barnen eller om man ser att dom inte går upp i vikt. Låt lilltjejen sova om hon sover länge :) Hoppas allt går bra för er,här går det fin fint,viktor har ju äntligen börjat lägga sig mellan 1 och 1 1/2 timme tidigare nu på kvällarna äntligen :) visserligen så gör ju det att jag måste gå upp en gång extra men det gör mig inget :) kram

2011-02-13 | 00:05:08 |
Ellie

Linda: jasså är det så?. Jag vet att på BB sa dom att det var jätteviktigt att ge bebisen var 3-4 timme dygnet runt fast de sa ju för sig aldrig om det bara var i början (de första dagarna) eller om det gällde jämt. Får prata med BVC på tisdag och höra vad hon tycker. Klart jag gärna slipper att gå upp om det är så, hon är ju duktig på att säga till själv så det kanske inte behövs mer än det...tack för tipset!.

2011-02-13 | 10:58:03 |
Linda Ljungkvist

ja för dom sa lika dant till mig men sen frågade jag för tyckte att det va så himmla synd att behöva väcka han när han väl sov,och då sa hon att det behövde jag inte göra längre eftersom att han gått upp bra och vägde över 3kg,så det va skönt att veta då,hade nog gått 3veckor då,efter det slutade jag väcka han för han vaknade själv o sa till.

Ja absolut det tycker jag att du ska göra fråga henne,sen vet man ju inte om dom säger olika i olika län. Men jag tycker iaf att låt henne sova tills hon säger till själv att hon e hungrig. var så lite så :) kramar

2011-02-13 | 23:30:29 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0