Vi bara flänger runt!

Hej hopp!

Äntligen börjar denna dag ta slut. FY så trött jag är!, jag har flängt runt hela dagen. Först i morse till förskolan på babymassage och tyvärr fick jag bli själv där då alla andra verkade upptagna. Heiley fick en härlig helkroppsmassage och hon blev så nöjd att hon kissade rakt på underlaget:), sedan somnade hon som en stock:). När Andy vaknat åkte vi in till stan för att kolla efter ett soffbord men hittade inget så vi kollade samtidigt soffor då vi absolut måste köpa en ny!. Hittade en superskön på Rum interiör som vi blev jättenöjda med. Massa härliga kuddar och med schäslong så det var exakt det vi letade efter!. Har lagt handpenning på den så nu väntar vi bara på den, skulle ta 3-4  veckor ungefär. Sedan åkte vi till K rauta för att inföskaffa golv till Heileys rum och hittade ett superbilligt men rätt ok golv så nu har vi det också. Sedan shoppade vi några klädersplagg till Heiley eftersom det börjar bli så varmt nu. Hon föddes ju på vintern så vi har en hel del varma kläder men inte så mycket tunna så det blev en hoodtröja med byxa och ett linne som hon kan ha under. Hittade även en supersöt dopmössa som hon ska ha från Kallahls Vintage sortiment:).


Soffan vi beställt kostade flera tusen billigare än vad den skulle gjort då det var kampanj. Hur mysig som helst och färgen heter Elenor så det passade ju utmärkt!.


Heileys dopmössa Kappahl 149:-


Linne från H&M 39.50:-


Superfin färg!, älskar verkligen den här gröna!. Set 129:- H&M.

Nu ska vi förbereda inför morgondagen!, hoppas det blir lika fint väder som idag. Vi kommer att åka vid ca 06.00 så vi måste lägga oss snart för vi lär ju få gå upp vid 4 kanske:).

God natt !

Jenny

Hej!

Tänkte bara höra om du har artikelnumret till dopmössan från Kappahl (sitter på tvättrådet). Har klänningen men är ute och letar efter mössan nu och det blir lättare med artikelnumret. Tack på förhand!

Mvh jenny

2011-09-29 | 20:10:22 |
Angela

Hej
undrar.. skulle du vilja sälja mössan?
Eller låna? Vi har klänningen bara .. hittar ingen mössa som passar :(
dop den 31 maj
tacksam för svar
vänligen

Angela

Svar: Hej!
Nja jag vill nog tyvärr inte sälja den och eftersom jag tycker om den så mycket så vill jag helst inte låna ut den men mitt tips är att gå till kappahl och fråga om de ev har någon mössa?. Jag köpte den där och jag vet att dom haft mössan och klänningen flera år så den kanske finns på lager😊.


Elinor Lilja

2014-05-18 | 18:09:15 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0