Varför?

Ja det kan man fråga sig!. Inget kan bli sämre just nu!. Först är jag lite småsjuk då jag har så fruktansvärt ont i halsen och ont i huvudet så det känns som att jag har pöshuvud. Jag tror det beror på min bristande sömn för fortfarande prioriterar jag andra saker än att sova på dagarna. Det blir ju inte bättre när Heiley antagligen är mitt inne i en utvecklingsfas då hon är väldigt orolig på nätterna med att vända och vrida och på dagen blir hon lätt väldigt ledsen och då speciellt när hon inte ser mig. När jag ger henne nappen som hon ev tappat suger hon tag i min hand och vägrar släppa mig. Det är tydligen väldigt vanligt när de är i en sån fas. Det ska ju tydligen vara en utvecklingsfas kring 12 veckor och Heiley blir ju 12 veckor på söndag (eller 3 månader den 23:dje). Hur som helst så sover jag på tok för lite även om jag får mina 8-9 timamr sömn (- ca 30-60 min när jag går upp och ger henne mat på natten). Att avbryta sömnen gör nog det mesta faktiskt och nu när hon är lite extra gnällig så tar det bra mycket energi. Dock är hon ju sååå söt så jag sover gärna lite mindre än jag borde:).

Inte nog med det så skulle jag sätta mig vid datorn här om dagen och märker att skärmen är helt svart!. Jag får panik för utan dator är jag inte!. Andy kollade upp problemet och det var skärmen som la av så det var bara och åka in igår kväll vid 18 fort som tusan till Media markt innan de stängde och köpa en ny. Det blev en 21,5 tum så nu ser allt väldigt maffigt ut. Känns som det kan vara bra och ha en större eftersom jag tränar en del på datorn via dvder. Snacka oma tt vissa saker kan vara inpulsköp, 1300kr fattigare :(.


Vår nya dataskärm. Dock syns det inte så bra men men.

Tvättmaskinen var vi ju tvugna och köpa ny nyss också så jag förstår inte varför allt ska gå sönder samtidigt!.

På fredag (långfredagen) ska vi åka till Ullared igen då jag inte kunde köpa det jag ville när jag var där med syrran. De stänger kl 17 så det blir at gå upp TIDIGT!. Hoppas jag slipper dessa äckliga långtradare (sorry Veronica) som ligger 10 cm från bilen och pressar, mitt i natten!. Sedan har vi planer på att köpa en ny soffa eftersom vår är en skitgammal ikea soffa som gått sönder för kanske 8 år sedan haha. Det finns en hel del saker som vi ska införskaffa inom en välsigt snar framtid men det tar jag sedan:).

Ne he nu ska man kanske gå och kolla lite hur det går med Andy som målar klart Heiley rum. Sedan blir det att tapetsera, jippi!..

Kram!

Lite bilder på Heiley från dagarna:).


Min duktiga tjej!


Förutom sina Händer så är Babygymmet hennes favoritleksak:)



Man ser nästan kärleken i hennes ögon *ler*




Idag var vi hos moster och kusinerna (2 av dom) och Heiley fick tom plats i Chloes dockvagn hihi så gulligt!.



Malene

Melker är precis likadan just nu och han är 10 veckor och 1 dag så det är säkerligen en period. =) Jag har inte fått sova på flera nätter, han sover oroligt och ska just nu ammas konstant, nattetid 00, 02, 04 och 06 ungefär...somnar inte om alla gånger heller.. Tur det är helg nu så jag får lite avlösning! Jag helammar nu och det älskar jag. Fick ju inte amma på 2½ vecka när jag var sjuk o inlagd (några veckor efter förlossningen). Pumpade som en galning och första veckorna efter det fick jag komplettera med ersättning eftersom han inte blev lika mätt på bröstmjölken, den är ju lite blaskig jämfört med ersättning. Men nu helammar jag igen, så skönt, trägen vinner!! Krya på dig!!



Stor kram

2011-04-15 | 20:25:11 | http://fitnesslifestyle.blogg.se/
Linda Ljungkvist

såg på en av bilderna att heiley hade en skallra son ser ut som en panda från h&M,den har viktor med och den älskade han väldigt mycket förut så fick köpa 3st,för han dreglade ner dom så dant så man blev tvungen att tvätta dom hehe,då fick det bli några så han hade att bita på :) nu så tycker han dom inte e lika roliga längre,den bästa är nu nycklar i en ring :) men ska köpa nya leksaker till han imorgon för nu börjar han tröttna på sina gamla leksaker o vill ha nya. hoppas du blir bra snart. Kramar

2011-04-15 | 21:58:45 |
Ellie

Malene: jasså jag men då stämmder det med utvecklingsfaserna då!, roligt och veta att man inte är själv om det. Ja jag älskade också att amma men tuvär kan man inte göra så mycket åt det om varken kroppen vill eller bebisen. Tänkte börja med lite smakisar snart då jag anser att man kan ge från tre månader eftersom det var så när jag var liten.

Ha det så bra och hoppas du får sova snart!, faserna brukar inte vara så långa så snart ska dom vara sig själva igen:)...kram!

2011-04-15 | 22:04:49 |
Ellie

Linda: japp den har hon, dock gillar hon den inte så jättebra ännu. Hon har också några nyckelliknande på ring och den älskar hon och bita på när den hänger i hennes gym. Kram på dig!

2011-04-15 | 22:06:37 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0