Utveckling

Hej igen!

Kom och tänka en hel del på Heileys utveckling idag. Idag har jag tydligt märkt att hon börjar utvecklas lite till. From idag har hon försökt sitta själv!, sätter man henne med ryggen mot min arm i knät så böjer hon sig framåt precis som att hon vill sitta utan stöd. Sedan om man sitter i soffan med böjda ben och fötterna på bordet och sätter henne med ryggen mot knäna (riktad mot mig) så försöker hon använda magmusklerna för att dra sig upp till helt sittande. Detta var något jag märkte idag och inget hon försökt med tidigare. Dessutom har hon försökt dra sig upp från liggande till sittande med hjälp av mina händer. Jag blev helt överlycklig när jag märkte det och har tränat med henne flera gånger idag bara för det. Tror hon säkert kommer lära sig sitta snart om det fortsätter så här:).


Heiley har blivit så stark i sin nacke. Hon kan ligga mer än 5 min med huvudet uppe utan några problem. Hon är så duktig min lilla tjej!.


Sötnosen nummer 1!


Ett försök till rullning:).


Gladast i världen!




Hon blir så glad när jag berömmer henne, då vill hon fortsätta ännu mer:). Det är nog en av de bästa sakerna med att ha barn, just att utvecklingen ibland går väldigt fort. Att från en dag inte vara det minsta intresserad av att klara av en viss sak till att jobba gärnet för att klara av det. Hon har tom försökt rulla runt från mage till rygg idag:). Därför är det sååå lätt att man missar barnets utveckling om man av någon anledning inte är närvarande under den första tiden med sitt barn. Det finns ju många föräldrar som jobbar på konstiga jobb som kräver att dom är borta längre stunder och då är det svårt att hänga med och man missar oftast den första utvecklingen med sitt barn. Jag är sååå glad att jag märkte det idag och ville så klart visa det för Andy och han blev lika glad som jag när han märkte hennes små försök:).

Nehe snart blir det att krama kudden. Imorn kanske Sofie kommer hi igen:).

God natt ännu en gång

Sara

Det är väl ingen som jobbar när barnet är så litet? Skönt att ni klarar er på en inkomst så Heliye slipper vara ifrån dig mer än när hon går i skolan, längre fram. Utvecklas gör ett barn hela tiden.

2011-04-29 | 05:50:29 |
Ellie

Sara: nej självklart inte men nu menar jag papporna som jobbar med sånna typer av jobb. Dom missar ju en hel del men sedan är det klart att någon måste jobba! men det är synd att dom inte får samma chans som mamman. Fast jag kommer att jobba sedan efter 1 år som mammaledig, då försvinner ju mammapengen och jag måste hitta ett jobb. Om det skulle vara så att jag inte hittar något jobb precis när hon fyller 1 år så kommer jag nog låta henne gå på dagis några timmar per vecka iallafall så hon lär sig och träffar lite kompisar.

2011-04-29 | 15:36:33 |
sara

Barn leker inte med varan förrän vid 3 år. Det är väl bättre att gå till öppna förskolan även då , då får ju du oxå ett socialt utbyte . Dagis. Dagis finns inget behov alls innan 3 år.

2011-05-02 | 16:22:37 |
Ellie

sara: visst skulle jag slippa sätta henne på dagis men man måste ju jobba också och då finns inget alternativ. öppna förskolan kommer vi så klart att fortsätta gå på men då måste någon förälder vara med och det förutsätter att vi går dit när någon av oss är lediga.

2011-05-02 | 16:46:49 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0