Känner mig som världens elakaste mamma!

Fy så hemsk denna dag har varit. Vill helst inte uppleva den igen. Idag var det nämligen dax för Heileys första vaccinationsspruta som innebär ett stick i vardera lår. Stick är inte rätt ord för det egentligen för hon stack in HELA nålen i benet på henne och jag trodde nålen skulle komma ut på andra sidan. Innan sprutan gjorde jag dessutom illa henne så hon blev jätteledsen. Självklart var det inte meningen men jag skulle sträcka mig efter nappen på golvet och råkar klämma hennes ben i stolens armstöd och det blev blått och svullet. Jag kände mig sååå elak men sa tusen gånger om ursäkt men det hjälper ju tyvärr inte:(. Detta var strax innan hennes spruta och när hon väl fick sin första spruta så blev hon sååå ledsen och gallskrek!. Jag har aldrig hört henne skrika så högt förut och tårarna sprutade. Då kunde jag verkligen inte hålla mig och jag brast ut i total gråt samtidigt som jag försökte trösta Heiley som var helt otröstbar!. Sedan var det dax för andra benet precis som om inte den första sprutan var nog. Hon skrek så klart ännu mer då och jag kände mig sååå elak och jag mådde så psykiskt dåligt över att ha gjort illa henne så med dessa hemska sprutor+ att jag klämde henne innan.

Jag var så ledsen flera timmar efter och det är nästan så jag sitter med gråten i halsen. Jag trodde de flesta mammor överdrev när de sa att det tyckte dessa sprutor var så hemska men nu förstår jag dom!. Det känns verkligen som att man sitter ihop med sitt barn. Man lider något så fruktansvärt när de har ont så jag kan inte beskriva. Trodde aldrig att jag skulle bli en så "känslig" mamma men herregud vad naturen kan göra. Jag har verkligen blivit en hel annan person sedan jag fick Heiley och det är något jag själv märkt av+ att Andy mäker av det.


Älskade älskade dotter!, vad skulle jag göra utan dig!!?

Heiley är verkligen mitt allt, utan henne vore livet kast!. Jag undrar hur jag kunde leva utan henne så pass länge som jag ändå gjorde (vi har ju trotsallt varit tillsammans i 9 år i maj). Jag var rätt egoistisk innan jag fick Heiley och ville bara tänka på mig själv men nu tänker jag BARA på henne och att hon ska ha det så bra som det bara går!.

Eftersom Heiley varit så ledsen idag så har jag bara tillägnat dagen till henne och vi har myst hela dagen!. Hon har sovit massor på mitt bröst (vi somnade tillsammans) och så har hon varit i min famn hela tiden och hon har inte viljat vara själv heller vilket inte gjort något för jag ville verkligen vara med henne idag.

Nu sover hon så sött efter att ha fått mat vid 21,30 och nu kommer hon med största sannorlikheten att sova till hmm typ 03,30-04 ungefär för sedan vill hon ha mer mat. Sedan somnar hon om och vaknar väll vid 7-8 och har jag tur somnar hon igen och sover till ca 10.

Föresten så är vi snart klara med tapetseringen i hennes rum. Sedan är det bara en dekorlist som ska sättas upp och nya golvlister+ lägga nytt golv och inreda så är hela hennes rum klart!. Än så länge så är jag grymt nöjd och precis som jag hade som bild i mitt huvud så det ska bli kul och se det färdiga resultatet sedan!.

kram och god natt!

Michaela - Elias Mamma

Hade bara hört talas om miniform innan men alla jag pratat med hittills tipsa om Semper så det har jag köpt.. Känns som jag testar allt just nu för att hans mage ska komma igång ordentligt igen :/



Allt bra med er?



Kram

Linda Ljungkvist

va tar dom sprutorna en för sig där ni bor,här så sticker dom i båda sprutorna samtidigt i benen så dom ska slippa göra det en gång till,det tycker jag är rätt bra faktiskt då slipper dom bli ledsna 2gånger. kram

2011-04-28 | 09:32:38 |
Ellie

Linda: ja det gör dom!. Jag blev verkligen helt förstörd. Det låter mycket bättre att ta båda direkt men tyvärr gör det inte det här:(...

2011-04-28 | 17:04:04 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0