Jag är puckotrött nu!- dopinhandling

Hmm finns det något som heter det?, tror inte det men det lät bra iallafall haha!. Vi har inhandlat lite till Heileys dop som som är den 14 maj så nu har vi köpt kuvert till inbjudningarna och hennes dopklänning. Det blev ingen vanlig tradititionell dopklänning utan vi kände att vi ville vara lite udda så vi har köpt en vanlig klänning fast lite finare. Det blir både billigare och lite sötare kan jag tycka. Då kan man lägga pengarna på annat nämligen:).

Hittade även en ny mössa till Heiley då hennes Born 2011 är för liten nu. Den här var ursöt så jag var bara tvungen att köpa den!.


Hennes nya mössa+ hennes nya tröja vi blev tvugna att köpa för några dagar sedan då hon blir sååå varm nu. Trots att hon hade en body och en kortärmad tunn klänning+ strumpbyxor och tunna tunna byxor över och sin nya tröja så svättades hon som en gris så ja det är en svår balansgång det där.


Detta fick bli hennes dopklänning. En gröddvit sådan. Det roliga är att på hemsidan står det att den är Beige men det är den INTE!. Köpte stl 68 så vi hoppas hon kan ha den då, vår lilla tjej är ju rätt lång så det skulle inte förvåna mig om vi kommer behöva lämna tillbaka den och köpa stl 70. Köpte den på Kappahl.


Denna mössa ska vi köpa till sedan:) 49.50:- Kappahl.

Heiley har varit på strålande humör idag och söm vanlig har hon fått massor med glada blickar av folk som gått förbi henne. En kvinna på Kappahl som jobbade där kom fram till henne och Heiley gav henne ett jättestort leende så hon blev jätteglad. Hon tyckte hon såg väldigt "flick flickig ut". Med det menade hon att hon verkligen såg ut som en flicka på utseendet och det är ju tur det:). Har själv sett vissa bebisar som man ibland undrat lite om det är en flicka eller pojke då det skulle kunnat vara båda delarna så jag blev iallafall glad att man ser att hon är flicka:) (även om det sååå klart INTE är något fel på pojkar heller men jag hoppas ni förstår vad jag menar). Dessutom var vi på Hageby centrum i torsdags och fikade och då stannade flera st och sa högt och tydligt "men ÅHHH så söt hon är!! " eller "gud så liten!". Man blir alltid lika glad när något uppmärksammar henne:).

Nu hade jag tänkt träna lite, egentligen orkar jag inte men måste få tillbaka rutinen och någelunda diciplin. Jag hann ju inte gå till gymmet då de stänger 20 på helgen men men, huvudsaken är ju att man tränar:).


En glad mamma det är vad jag är!. Har sagt många gånger att jag inte kunde fått en sötare och snällare dotter!. Älskar henne så!.

Nu ska jag dricka lite kaffe så man piggnar till så blir det som sagt träning sedan...

kram!

Camilla

Hon kommer va alldeles för liten för att ha strl 86. Chloe har ju strl 86-92. Puss

2011-04-02 | 22:03:01 |
Ellie

Camilla: haha vad dum jag är! det ska ju så klart stå stl 68 hihi. Såg det precis innan jag läste din kommentar...kram

2011-04-02 | 22:22:04 |
Carro, Egons mamma

Skit söt klänning! Och mössorna, åh så söta!!! Dopklänningar kan vara riktigt fula så den där klänningen blir ju jätte fin som dopklänning :)

2011-04-03 | 10:07:40 |
Ellie

Carro: Ja men visst var den!. Du har helt rätt! vissa dopklänningar ser för jävliga ut ärligt talat och jag vill ha en som är rätt stilren och inte med massa krusiduller så den här vanliga klänningen passade utmärkt:)..

2011-04-03 | 13:26:39 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0