Gårdagens strapats

God förmiddag!

Igår var en mysig dag tillsammans med mammagruppen som vanligt på förmiddagen. Idag var dagens samtalsämne Kommunikation mellan bebisen och föräldrarna. Det är väldigt viktigt att man pratar med sin bebis och låter den svara (även om den inte har ett språk så svarar den oftas på andra sett). Pratar man inte med sin bebis och ger den närhet så kan den om jag förstod det rätt få svåra skador senare i livet ex adhd etc. Man ska gärna berätta för bebisen vad man ska göra med den tex "nu ska mamma byta blöja", "Nu ska mamma klä på dig", "lyft på rumpan" etc. Visserligen pratar jag alltid med Heiley men det är ju alltid bra och veta hur viktigt det är.

Hittade en bild från dagen innan Heiley kom till världen!. Vattnet hade gått så jag var uppe på en kontroll senare på kvällen, helt oventandes om att jag dagen efter skulle hålla världens bästa dotter!


Som vanligt stannade vi kvar en stund med gruppen och pratade lite allmänt om saker och ting. Nu blev vi dessutom en extra i gruppen. En mamma och sin lilla 6 veckors tjej som hette Bella. Får se om hon nappar på och vill vara med även nu när våra träffar är slut. Det är ju vår grej har blivit, att träffas varje tisdag och prata och fika så det kommer vi fortsätta med:).

På öppna förskolan igår gjorde jag en gipstavla av Heileys fot och hand formad som ett hjärta så snart ska jag iväg dit och hämta den. Hoppas den blev bra:). Sedan ska jag träffa Madde där så vi blir kvar där ett tag.

Träning:

Träningen denna vecka har gått rätt ok. Jag har ju inget direkt schema som ni vet utan kör det jag känner för just då, det kan vara nog svårt att få in träningen i veckorna ibland så då får man köra det som man är sugen på vid varje tillfälle. I måndags blev det ett PUmp it up pass på 60 min och igår blev det ett pass på gymmet, axlar och rygg blev det. Gjorde lite frivändningar och körde lite stör (från tyngdlyftningen) så det kändes bra. Lite mage hann jag få in också. Ryggen fick sitt genom Marklyften och lassade på 65 kg. Det kändes väldigt tungt måste jag säga, man kan inte tro att man var uppe och snuddade på 91 kg innan graviditeten...hmmm.

har kommit underfund med en sak. Jag tål inte bröd!, eller jag sväller som en gris när jag äter det!. Har inte ätit bröd på några dagar och vikten stod igår på 66,2 kg!, lägst hittills. Sedan åt jag ett par mackor under dagen och idag stod vikten på 67,5!..pust!. Visserligen blir jag inte förvånad med tanke på att det innehåller så mycket kolhydrater i smörgåsar men att det var så trodde jag inte. Kolhydrater har ju en förmåga att dra till sig vatten också så viktuppgången var antagligen inte fett utan vätska men endå!.

Nu måste jag klä på Heiley och sedan gå ut med hunden. Sedan bär det av till förskolan!

ha en bra dag!



Saga

Många med svullen mage mår bättre av att undvika vetemjöl och det vita sockret. Vasa Sport innehåller inget vetemjöl. ett tips bara:)

2011-04-13 | 23:21:48 |
Ellie

Saga: ja så är det faktiskt!!. Tack för tipset!!.

2011-04-14 | 09:56:53 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0