Börjar Heiley få en tand!!!?

Sitter här framför datorn och har precis kollat klart på glamorama. Ja jag vet egentligen är det INTE bra men av någon anledning kollar man endå?. Heiley ligger och sover i sin babysitter. Jag har hunnit med en liten promenad i det superfina vädret!, vet inte riktigt hur varmt det är nu men i morse när jag var ute (vid 10) så var det 15 grader redan då och jag skulle tippa på att det är mycket varmare nu!.





Igår målade andy det andra lagret färg i Heileys rum och än så länge ser det toppen ut!. Det blev såå mycket ljusare direkt och ni som känner mig vet att jag bara tokälskar när det är ljust inne, det kan inte bli för vitt och ljust om man säger så:). Jag ska göra allt som står i min makt för att få vårt hyfsat mörka hus att bli ljust. En sak som jag skulle vilja göra är att öppna upp en fönster på övervåningen som liksom sitter i taket (snetaket) men det är ju bara en dröm jag har hihi. När Heileys rum är klart så tänkte vi hoppa på att måla om taket i köket och sedan blir det väll att göra vårt sovrum eller allrummet på övervåningen som liknar ett byggprojekt haha.

Skulle vilja köra ett pass Pump it up nu men frågan är om jag får godkännande av fröken Heiley för även om hon sover nu så är hon dukig på att vakna BARA för att jag tänkt göra något, så typiskt men jag ska verkligen försöka!.

Föresten!

Innan jag avslutar detta inlägg sp måste jag tillägga att jag tror Heiley börjar få en tand!. Det är ingen av dom längst fram utan 2 tänder åt sidan på underkäken (ögontanden) eller hörntanden. Jag har känt den rätt länge men nu ser det jättefitt ut, lite svullet och när jag känner med fingret och lite försiktigt med nageln så känner jag tanden, nästan som att det inte är något tandkött precis just där. Jag hoppas verkligen att det är den för det skulle vara sååå gulligt!, min stora tjej!.

Ha en varm och skön dag!

Anders

Det kryllar av fördummande program. Uppenbarligen är ni många som väljer att främja dessa genom att glo på skiten. Glädjande är dock att detta inte TV sänds utan begåvningsreservern som väljer att se skiten är hänvisade till websändningar. Mest positivt med fördumningen av befolkningen är att vi andra har färre att konkurrera med :-)

2011-04-11 | 15:43:08 |
Malene

Tjabba! Hoppas ni är ordentligt friska nu. Hur kommer det sig att du valt att sluta amma? Bara nyfiken. Kram

2011-04-12 | 08:27:52 | http://fitnesslifestyle.blogg.se/
Ellie

Anders: Smaken är ju som baken eller hur?. Sedan går visst glamorama på tv men jag kollar på play eftersom jag kollat ibland när jag har tråkigt.



Malene: Jag har tvärr inte valt att sluta att amma utan jag fick knappt någon mjölk alls så jag tyckte att det lilla som kom ur (20 ml från båda brösten) så kände jag att det inte fanns någon anledning att fortästta då det bara blir en stress för oss båda. Sedan valde Heiley att inte vilja ha tutten eftersom hon skrek och bråkade varje gång jag la henne där. jag är dock väldigt ledsen över detta eftersom jag sååå gärna hade helammat henne så jag tycker det är enormt mysigt men vill inte hon och jag inte kan vad gör man?.

2011-04-12 | 16:10:59 |
Anders

Jepp - full av skit.



När du har tråkigt väljer du att titta på TV program som helt saknar värde och främjar en livstil som är helt verklighetsfrämmande? Du tror inte att du blir en bättre förebild för ditt barn om du läser en bok eller på annat sätt förkovrar dig i något vettigt som du faktiskt i ett senare skede kan låta ditt barn ta nytta av?

2011-04-12 | 17:10:06 |
Ellie

Anders: Alvarligt talat tycker jag det är väldigt överdrivet av dig att säga så. Jag tittar väldigt lite på tv om man jämför med andra. Jag tittar dessutom väldigt lite på film så att jag kollar några program bara för att jag har tråkigt så är itne det hela världen!. Ska jag sluta titta på tv bara för att jag har barn?, jag tror ärligt talat att det inte bara är jag som tittar på tv. Dessutom läser jag faktiskt rätt mycket böcker i vanliga fall men det kommer och går i perioder. Jag läser flera böcker just nu och en del handlar just om bebisens utveckling så att säga att jag inte läser böcker vet du faktiskt inget om. Allt säger jag som sagt inte i bloggen. Föresten!, vadå förebild? jag lever mycket sundare än MÅNGA andra och den livsstilen kommer jag att dela med mig av till Heiley mer än så behöver jag inte säga om hennes uppfostran för det är väldigt olika hur man vill uppfostra sina barn.

2011-04-12 | 22:20:09 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0