Storhandling

God dagens!

Då var man äntligen hemma efter att ha varit i stan hela dagen!. Först var jaghos föräldrarna så Andy spelade in sång till bandets demo som de håller på med. Var där i 4 timmar och sedan var det dags för storhandling. Blev en hel del och jag har bestämt mig för att äta mer fisk nu med tanke på att bebisen behöver det. Har varit så dålig på det hittills eftersom jag inte är jätteförtjust i fisk även om jag tycker det är rätt gott så gillar jag kött bättre. Köpte både lax och flundra och makrill i tomatsås (hatar makrill egentligen men får äta det bara för bebisen skull som sagt). Igår stack vi in till apoteket och köpte omega 3 också för att vara säkra på att den lilla får i sig även om vi inte skulle äta fisk jämt.



Igår blev jag så extremt sugen på varmrökt lax. Inte alls ofta som jag äter det men ville kosta på mig det och köpte 200 gram och åt själv (Misse och Kiwi åt lite också). Jag var dock noga med att värma den ordentligt innan ifall det skulle finnas bakterier.

Nu är jag helt sslut och tänkte bänka mig framför tv'n men först ska jag ta mina kosttillskott som består av järntabletter, multivitamin kvinna (från apoteket) och omega 3.

Kramisar




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0