Snabbmys en Måndag

God kväll Sverige!

Hinner med ett litet inlägg innan det är dags att krypa ner i sängen och nanna. Vaknade som vanligt vid 8 tiden och var så trött att jag knappt visste vad jag hette. Drog mig ändå upp och åt frukost tillsammans med Andy och så bestämde jag mig för att gå och lägga mig igen. Tyvärr blev det att jag sov lite väl länge, till 10.45 men jag antar att jag behövde det. Det blev lite sent igår då jag storstädade fram till ca 23.

Sedan när Andy vaknade åkte vi in till cafeet som jag ev ska få praktisera på i ett ärende och tog därför en fika under tiden. Det blev kaffe och en fransk bakelse igen. Ja jag menar ska man praktisera där måste man ju veta hur saker smakar speciellt sånt man aldrig ätit tidigare. Sedan bar det av hemmåt igen och nu sitter jag och glor lite på tv.




Idag blev det denna franska variant. Det är dock ingen grädde i bakelsen utan något annat som jag tyvärr inte vet vad det är. Något de använder istället för grädde i frankrike tydligen:).


Har verkligen tråkigt på dagarna nu!, det känns som att man mer eller mindre klättrar på väggarna. Tiden fram till förlossningen känns som en evighet när man inte har så mycket att göra så ett jobb skulle verkligen sitta fint även om det bara är praktik. Jag är nu i 6 månaden och det betyder att det är ca 3 månader kvar (om man räknar månader men räknar man veckor så är det ca 4 månader kvar då 40 veckor blir nästan 10 månader, dock säger man aldrig att man är gravid i 10 månader men det var det jag fick berättat av barnmorskan). Det går sakta nu vill jag lova!. Min lilla flicka sparkar varje dag, dock inte lika livligt som för några veckor sedan men det kanske beror på att det inte är lika mycket plats nu?. Hon sparkar iallafall någon- några gånger om dagen :).

Igår föresten så färgade jag håret. Började först med en blond färg men tyckte jag blev för gul, brun så jag köpte en mörkblond och nu tycker väll jag att jag är mer ljusbrun men men jag är endå rätt nöjd för det blev iallafall lite fräschare än innan.



Nu ska jag fixa lite kvällsmat vilket nog blir ägg och lite grönsaker i någon form. Vi hörs förhoppningsvid redan imorn.

massa kramar!

hanna

Vad va d för café du va på?

En helt annan sak, är d verkligen inte skadligt för barnet att färga håret? Eller har jag bara fått för mig det?

2010-09-27 | 23:58:55 |
Ellie

Hanna: Nej tydligen är det inte det, har pratat med en frisör om det och det överförs inget till barnet. Jag vet att jag också läst det någonstans men jag tror att huvudsaken till att man inte ska göra det är för att man är mer känslig under graviditeten. Sedan färgar jag håret så fruktansvärt sällan (bara någon gång per år) så jag tror inte det är skadligt. Jag skulle dock inte göra det FÖR ofta.

Cafet heter Cafe de paris och Andys arbetskamrat känner killen som äger stället, därav ev praktik.

2010-09-28 | 08:56:35 |
Madde

Nu har vi fått vår bebis, 16 dagar efter BF :) Hon är världens sötaste! Hoppas allt är bra med dig och magen!

2010-09-28 | 12:05:36 |
Ellie

Madde: Grattis gumman!! vad glad jag blir för er skull!. Får träffas snart så jag får se den lilla:). Mig är det bara bra med, börjar bli lite otålig vad gäller väntandet tills vår lilla kommer. Hoppas jag får jobba av mig lite snart så tiden går lite fortare:). Kram till er båda!

2010-09-28 | 13:36:58 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0