Nu börjar den sista planeringen!

God morgon!. Usch vad jag har sovit konsitgt i natt. Även om jag var så fruktansvärt trött och Andy somnade i soffan så sov jag väldigt oroligt. Har ju börjat få så ont i ryggen nu på nätterna både när jag ligger på sidan och på rygg så jag vet inte riktigt hur jag ska ligga längre. Mage är ju en favoritställning men det kan jag utesluta nu. Hade så rusktigt ont i ryggen igår när jag kom hem efter att ha suttit i bil i fler timmar dessutom så det var inget roligt!.

Idag händer det förhoppningsvis lite grejer. Min systerdotter Jennifer fyller 9 år idag så vi ska åka dit och fira henne. Min tjej börjar bli riktigt stor nu!, inte långt kvar till tonåring hehe, tiden går bra fort!. Sedan har vi lagt undan den rosa overallen som jag visade i ett tidigare inlägg så den ska vi åka och köpa idag. Tyckte den var så ruskigt gullig!. Sedan ev så ska vi åka till Ikea och köpa en barngarderob till min lilla tjej eftersom det börjar bli trångt i min garderob. Ska ha den i bubblans lilla rum så hon får en egen så slipper vi trängas hihi.


Denna hade vi tänkt köpa på Ikea. En Henviks med upphängningsstång och två st hyllor ingår.


Sedan är jag ju så glad att vi ska få en liten flicka eftersom jag redan kollat ut en fin potensiell tapet till hennes rum. En rosa stjärntapet med vita stjärnor som jag tänkt ha som en eller två fondväggar. Sedan målar vi de andra väggarna antingen gräddvitt eller en ljusrosa, det får vi se men det får bli ett lite senare projekt.


Stjärntapeten jag pratade om är inget man måste byta ut när Heiley blivit lite äldre eftersom den funkar även för större barn:). Så länge det inte händer en olycka vill säga så man måste tapetsera om.


Nu börjar som sagt den sista planeringen inför vår lilla tjejs ankomst. Jag är grymt glad att vi började så tidigt med alla förberedelser och inköp för vi hade nog aldrig hunnit annars. Jag har ju gått in i vecka 25 (24 gångna veckor+1 dag) och det är u inte så många veckor kvar. Det sista blir nog barnrummet och sedan lite småinhandlingar av diverse småprylar dvs nappar, flaskor, amningsinlägg etc.


Nu blir det snart frukost men ha en underbar fredag!



Linda Ljungkvist

vet ej om du kommer använda eller redan har köpt men ett litet tips från mig köp en ammningskudde den är väldigt bra då slipper man lägga så mycket tyngd på armarna och den grymt skön att ha om bebisen ligger och sover hos en på armen/armarna.Skön att ha för ryggen med :)

Kram

2010-09-24 | 11:31:07 |
Ellie

Linda: Nej jag har faktiskt inte köpt en amningskudde ännu, ev blir det senare men jag får se. Det är ju så mycket man ska köpa så man blir ju bara snurrig. Tack för tipset iallafall, ska tänka på saken.

2010-09-24 | 19:50:30 |
Linda Ljungkvist

hehe visst e det,man tror ju inte att det e så mycket som det igentligen är.Och sen är det ju det där med försäkringar sen oxå bara det e ju en snurrig värld då ska man hitta ett bra förlag med bra priser med mera en hel djungel. Ja varsågod tänkte kan ju ge tips iaf sen får man ju välja själv hur man vill göra :) Kram

2010-09-25 | 11:53:00 |
Lina

Åh en liten flicka gud va roligt! Jag är så nyfiken på vad som ligger i min mage men tycker det är roligare om man lyckas hålla sig, men det är ju nästan omöjligt! =)

Grattis igen och tack för dina snälla kommentarer! Allt har gått bra och bebisen är kvar i magen!

kram Lina

2010-09-25 | 16:12:35 | http://linakuijl.blogspot.com
Ellie

Lina: He he ja visst är det roligt!. Jag pratar jämt om flickan i magen och det blir verkligen personligt!. Var glad att du orkade vänta, det gjorde verkligen inte jag men jag gjorde det mycket för planeringens skull också och jag ångrar mig absolut inte!. Bra håll kvar bebisen en stund till!:)...massa kramar

2010-09-25 | 21:25:45 |
Lina

Fast jag håller verkligen med dig, har tänkt flera gånger på att jag vill veta just för att få det lite mer personligt. Ju längre man kommer i graviditeten blir det svårare att tänka på det som en "den" man ser en person, men då vill man ha ett kön. Knäppt men så är det. Ja, tycker du gjorde rätt! Det är så dubbelt, man vill men ändå inte! =)

Jag är usel på att läsa bloggar men ska försöka titta in här lite oftare. Jättebra blogg ju! Förstår inte det du skrev om att folk skriver elaka saker. Men skit i dom, du är grym!

Ha det bäst nu och lycka till med allt!

2010-09-26 | 12:12:34 | http://linakuijl.blogspot.com
Ellie

Lina: Ja jag har alltid sagt att jag absolut inte vill veta min bebis kön eftersom jag viljat att det ska komma som en överaskning. Sedan när jag blev gravid så har det varit nästan självklart och jag har inte kunnat hålla mig alls. Grattis att du kunnat hålla dig så länge hihi.



Tack för de varma orden! det betyder väldigt mycket ska du veta!. Jag gillar din blogg jättemycket också så jag kolalr in den ibland och som sagt! tycker det är roligt när du skiver om graviditeten. Jag försöker och inte ta åt mig av kommentarerna men jag lovar! ibland är det väldigt väldigt svårt!.

Ta hand om er! och lycka till

2010-09-26 | 13:04:40 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0