Jag bara längtar!

Åhh vad tiden kan gå sakta ibland!. Vanligtvis tycker man ju att den går väldigt fort men för mig tar den en evighet. Jag är ju i vecka 22+5 nu vilket innebär att inte har mindre än halv tiden kvar fram till förlossningen. Ser man det så då är det ju väldigt långt kvar men säger man istället att jag är i 5 månaden så låter det inte lika länge tycker jag. Jag längtar så till jag får hålla den lilla med tanke på att jag fortfarande inte riktigt förstår att det finns en liten människa inuti mig, det är faktiskt väldigt svårt att förstå.

Fast jag har ju massa småsaker som jag längtar till också för redan den 23 sep ska jag ju iväg till Stockholm med Andy och kolla Könet på bebisen. Det om något är ju helt underbart för då kan jag helt plötsligt shoppa järnet till bebisen utan att vara orolig för vilket kön det blir. Vi kan köpa en första åretbok som vi redan kollat in men då den är antingen i rosa eller blå så har vi inte kunnat köpa den ännu.

Sedan ska jag ju till BM (barnmorskan) den 1 okt och då, vad jag vet lyssnar man på hjärtljudet och det har vi ännu aldrig gjort så det ska bli sååå mysigt.



Snart kommer också vår barnvagn som vi beställt och det är ju det största man köper till bebisen. Det är ju den man ska gå och släpa på under hela bebistiden så när den kommer kommer jag bli överlycklig!. Det var 3-5 veckors leveranstid och vi har väntat i 4 nu så den borde komma senast nästa vecka *ler*. Jag kommer slita upp den direkt och skåda och klämma på den hihi.

Nehe hörreni nu måste jag fixa ordning mig för Kiwi ska ut och morgonkissa. Jag hoppas vagnen kommer redan idag med shenker (eller vad det nu stavas)

kram på er



maria

jag förstår att du längtar, men du ska se snart här den lille här och du kan pussa och krama henne/honom hur mkt du vill!



den som väntar på något gott, väntar aldrig förlägne!



ha en bra dag!



kram

2010-09-14 | 10:44:38 | http://lilliss84.blogspot.com/
Linda Ljungkvist

Ja du tiden den går fort ibland och ibland känns det som evigheter kvar.Jag går in i vecka 33 nu på torsdag och jag tycker det känns som evigheter kvar tills lillen kommer ut jag vill ha ut den NU,för e ju så nyfiken på vad det blir. Vi har bestämmt oss för att ej titta vad det blir,känns som att överraskningen är förstörd då och det känns lite som att förväntan skulle försvinna lite om vi tog reda på vad det blev. Ska bli spännande att höra sen vad ni får för något :) hoppas du ni på något speciellt av könen?? Jag hoppas på en flicka,men hoppas på en kille för sambons del. Men vet att jag kommer att bli glad ovasett vad dt blir för kön bara det mår bra. Kramar

2010-09-14 | 15:35:39 | http://metrobloggen.se/kristina86
Ellie

Maria: Tyvärr håller jag inte med om det påståendet att väntar man på något gott väntar man aldrig för länge. Jag tycker jag alltid väntar FÖÖR länge hihi. Men visst håller jag med dig om att jag sedan får pussa och krama den hur mycket jag vill. Det ska bli mysigt!



Linda: Ja du Linda det är inte långt kvar nu för din del!. Egentligen kan den ju komma när som helst för dom kan ju komma för tidigt också. Jag har 17 veckor kvar och det känns som en evighet men men jag ska försöka och inte tänka allt för mycket på det för då går tiden bara ännu mer långsamt!. Jag tror på något sätt att även om man vet vad det blir för kön så är det ju alltid sitt första barn och det blir nog magiskt hur det än blir. Lite annorlunda skulle det nog kännas om det är sitt andra barn flr då har man ju något att jämföra med. Man har ju heller aldrig sett bebisen så det blir ju alltid en överaskning på något sätt. Jag hoppas dock på en flicka för jag känner nästan på mig att jag kommer få en och det har jag gjort hela graviditeten men som sagt man vet aldrig!. Vad har ni för namn på bebisen?.

kram kram

2010-09-14 | 18:45:51 |
Linda Ljungkvist

ja för min del så e det ju inte långt kvar nu och det känns skönt vill ha ut ungen nu hehe :) Kan hålla med dig om det där ordspråket att man inte har någon alls lust att vänta för länge efter bebisen.Hoppas på att min inte kommer förtidigt det är något som jag verkligen inte vill att den ska göra iaf inte innan vecka 36 sen efetr det får den komma när den vill. Oki ja jag tror oxå att vi kommer att få en tjej för min fösta dröm som jag hade då födde jag en tjej. min bästa vän som nu har fått sitt andra hon drömde först att hon skulle få en tjej o det fick hon sen nästa så drömde hon att hon fick en pojke och det fick hon sen :)så jag tror lite på det där. Men min sambo tror starkt att det blir en son för enligt han så har han bara män i sin pung hehehe....

Ja just nu så kallar vi den bara för Bobba,sambons idé på namn.



Tjejnamn:

Elvira (kommer nog välja det namnet om det blir en tjej,tycker om det)



Alva,olivia,noma,vanessa,Inez



killnamn:

Jag gillar lucas och alexander



lucas,viktor,karl,alexander,oliver det e dom vi har just nu sen får vi se vad det blir för namn.men tycker det är mycket svårare med killnamn speciellt ovanliga fina killnamn. lätare med tjejnamnen så därför hoppas jag på tjej :)

2010-09-16 | 12:23:23 | http://www.metrobloggen.se/kristina86
Ellie

Jag vill så klart inte heller att min ska komma för tidigt. Men jag vill heller inte att den får bli för sen så runt den 12 blir bra som är sagt. Den får som sagt komma vilken dag som helst efter den 1 januari haha. Jag har drömt om att jag får en flicka medans Andy drömt om att det blir en pojke så nu står det 50/50 haha. Olivia tycker jag är ett riktigt fint namn och oliver är ett fint pojknamn.



För oss är vi ganska säkra på våra namn och våra kommer nog bli

Heiley Ellie Alice Lilja

eller

Jake Andy James Lilja

om det blir en pojke (tog med mellannamnen då jag tror du vet förnamnen redan?).

2010-09-16 | 12:38:25 |
Linda Ljungkvist

Ja Håller med dig Olivia och Oliver är två fina namn med :)



Jaha oki där ser man då får vi se sen vems av era drömmar som stämde sen,spännande :)



det va fina namn ni hade,vi har ej funderat på några mellan namn ännu det tar vi sen efteeden har fötts då kommer vi oxå att bestämma oss för vilket namn det blir.

2010-09-17 | 09:41:45 |
Ellie

Linda: Jag är ju sån som vill ha det mesta fixat när bebisen kommer så det är nog därför vi är rätt klara med våra namn faktiskt.

Ska bli kul och se vad ni får för en liten bebis hihi.

2010-09-17 | 16:24:28 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0