Bubblans vagn har kommit!- Vagnen Focus Duo

Jag är sååå himla glad när jag såg postens lastbil komma upp för gatan för då visste jag att du är min vagn här!. Jag var nog som ett litet barn på julafton för direkt när jag släpat in det STORA paketet innanför dörren så slet jag upp det direkt!. Väckte andy och bad om lite hjälp med att sätta ihop den eftersom det var lite mer än vad jag förståd mig på även om det var rätt lätt när man väl kom in i paketet som dom så fint hade packat ihop allt.

Nu står den här i datarummet/barnrummet och är bara sååå fin!. Jag är helnöjd med den!, finare vagn tycker jag nog man får leta efter. Nu har jag lagt i liggliften som vi köpte till vagnen (tillhörde vagnen men ingick inte i priset så vi köpte den separat för 349:-). Har även packat upp vagntäcket som ska vara i vagnen eftersom det är kallt när den lilla kommer, likaså en liten vagnkudde som vi köpte för bra länge sedan ligger nu i. Nu är det bara bebisen som saknas och det är väll ca 16 veckor kvar tills den kommer,hoppas tiden går FORT!.

Jag måste säga att det var värt pengarna för vagnen!. Även om jag tycker den är värd mer så kan jag inte förstå dom som köper en superdyr vagn 6000 och uppåt för när jag ser vad man får för ynka 3000 så vill jag garanterat ha de extrapengarna som man faktiskt sparar till något annat. Det är ju nästan halva priset mot många vagnar man kan köpa idag om inte ÄNNU MER. Så länge har man ju inte en vagn heller att jag skulle kunna köpa en för låt säga 10 000 kr bara för att ha en toppmodern märkesvagn, ALDRIG.

Det som var bra med den här vagnen som jag ofta tyckt varit jobbigt när jag testat andra vagnar är att denna är så oerhört lätt att flytta i åt något håll. Dvs ställa på bakhjulen och förflytta. Många vagnar jag testat är grymt tunga och det är nästan så man blir tvungen att bryta av handtaget för att ställa den på bakhjulen och det är inget jag har lust med. Man vill ju inte tycka att det är jobbigt att använda vagnen pga av att de är så stora o otympliga.
Den här vagnen var dessutom väldigt rejäl och jag kommer nog känna mig väldigt liten när jag är ute och går med den med tanke på att jag är rätt liten haha. Dock är det ju bara bra för andys del med tanke på att han är 191 cm. Han har haft problem med vissa andra vagnar som varit väldigt låga och det är ju inte meningen att han ska behöva ställa sig på knä för att ta upp bebisen haha!.

Skötväska ingår i priset på 3000 kr och eftersom vi köpte vagnpaketet så fick vi vagn, bilbarnstol, myggnät och regnskydd för endast 3700:-!! absolut inget kan klaga på!.

Anledningen till att jag skriver detta är då jag vet att en del som läser min blogg väntar barn och då jag själv hade problem att hitta bra information från andra som köpt samma vagn tänkte jag nu att jag skulle utvärdera detta köp som jag nu sammanfattningsvis är grymt nöjd med!. Jag är dessutom väldigt nöjd med färgen så nu är det bara en vagnskylt som fattas med namnet på bebisen!.

Jag skriver nog ett inlägg senare ikväll vad som är kvar för oss att köpa och vad nästa inköp blir!. Nu är jag iallafall lugn för vi har nu köpt allt viktigt som behövs till bebisen.

Lägger in lite bilder på vagnen:




Köpte vagnen på www.swekidz.se där det finns 40 olika färger som man kan få vagnen i!. Det går även att beställa bilbarnstol och ligglift i samma färg som vagnen vilket var det ja gjorde. Går även att köpa vagnen i kombivariant men jag gillade denna design bättre.


Liggliften som vi köpte till vagnen. Lättare när man är hemma hos folk stället för att slita med sig hela vagnen in i huset/lägenheten och smutsa ner så behöver man bara lyfta upp denna med bebisen i om den sover och lämna vagnen i hallen. Smidigt!.

Liggliften i vagnen. Passar som handen i handsken :).


Sittdelen som man byter till när bebisen blivit tillräckligt stor för att kunna sitta. Ser inte mycket ut för världen men på vagnen och med sufletten blir det nog riktigt gulligt.


Hörs senare!, nu ska jag väcka andy och kolla på min fina vagn :).


Jeanette

Vagnen ser jätte mysig ut var ett bra val passar er :)Nu är det jätte spännande att få veta vad för kön det är på barnet snart vet ni ;)

2010-09-21 | 21:34:12 |
Ellie

Jeanette: ja jag hade bara hoppats på att man kunde ta bort onsdagen för just nu känns den dagen väldigt onödig. Det hade varit mycket bättre om man kunde hoppa från tisdag direkt till torsdag för snart orkar jag inte vänta längre hihi.

2010-09-21 | 21:36:25 |
Linda Ljungkvist

Det va verkligen bra pris måste jag säga för att få med allt det där :) Våran emmaljunga nitro city kostade oss 10050kr då har jag med citykorgen+sittdelen,en vinteråkpåse och sen sommarpåse + ett parasoll och skötväskan. Men vi fick ju ta nästa årets modell för vi ville ju ha allt i samma färg o det fanns ej i detta årets modell så då blev det ju lite dyrare oxå. men det är iaf skönt att veta att man inte behöver byta vagn fören ungen är 3 år så det e skönt då kan man ha den länge. Får gå in och titta lite på vad dom har för utbud på vagnar där ni köpte eran o se om det fanns något man hade fastnat för :) ja längtar oxå efteatt få våran vagn men den kommer inte fören i mitten av ocktober så det e ett tag kvar och hoppas att ungen ej hinner komma ut innan vi fått vagnen hehe.

2010-09-22 | 10:09:17 |
Ellie

Linda: ja det som är bra med vår vagn är just det också att vi inte behöver byta vagn eftersom vi fick med en sittdel som man byter till när bebisen blir större. Det gör ju att priset är ännu mera värt. Sedan är ju emmaljunga en fin och bra vagn också men tycker som sagt priset är lite väl i det största laget bara för en vagn. Jag tror sökert du skulle hitta något fint på swekidz för jag hade väldigt svårt och bestämma mig för vilken jag ville ha...hihi. Hoppas er vagn kommer snart!, vi hade leveranstid på 3-5 veckor...kram

2010-09-22 | 13:13:58 |
Linda Ljungkvist

ja det e ju ett kanon pris verkligen så det ska ni vara nöjda över verkligen. jo emmaljunga är ju en dyrare vagn om man säger så det kan man inte smyga undan med...ja hade kunnat köpt en begagnad vagn men min karl är ju tyvärr av den sorten som ska ha nytt och då får han slanta upp pengarna oxå så hehe eftersom jag inte tjänar lika mycket..som tur e att han har ett bra betalt jobb så vi kunnat köpa det vi velat ha annars hade det ej gått och då hade det nog blivit mera begagnade saker tror jag. Fan vi beställde våran vagn den 11juni i år så våran e det lång vänte tid på men det va ju bara för att dom skulle tillverka den nya nästa årets modell.kram

2010-09-22 | 18:38:00 |
Ellie

Linda: ja jag är nog lite som honom, vill ha nya saker men jag kollar också prislappen. Man vill ju ha något bra men inte punga ut med hur mycket pengar som helst heller om man säger så. Tror det är roligare att ha helt nya saker när man väntar sin första. Oj vilken lång väntetid!, måste vara jättejobbigt och vänta!. Däremot så blir det ju alltid lika roligt när den kommer sedan :).

kram

2010-09-23 | 16:11:56 |
Linda Ljungkvist

hehe ja det va en lång vänte tid,både och faktiskt för det är rätt bra att vi får den så sent för att vi har nämligen inte så mycket plats här hemma och ställa den och vi kommer att få den ungefär 2veckor innan ja ska födda har jag för mig,men nu börjar ju känna att ja vill ha den för tänk om den lille skulle komma tidigare då sår vi där och inte har någon vagn. MEn vi får se hur det blir.

2010-09-25 | 12:02:44 |
Teresa

Hej hej :) antar att du testat vagnen nu när de är ett tag sedan du fick den :) Har själv beställt denna vagn i svart. Läste mycket gott om den och att priset var så suveränt :) tänker samma som dig med priset på en barnvagn. Aldrig att jag skulle betala 6000 för en vagn :s



Hur fungerade/fungerar vagnen för dig?

2011-06-07 | 11:02:58 | http://meica.blogg.se/
Ellie

Teresa: Vad roligt att du också beställt en!. Jag tycker den är väldigt bra!, dock är sittdelen lite dålig tycker jag då sufletten inte kan dras fram så mycket som när man har liggdelen (speciellt om barnet ska ligga ner i sittdelen). Annars tycker jag den var väldigt prisvärd!..kram och lycka till med vagnen:)

2011-06-07 | 20:38:28 |
sofia

Hej!!



Jättefinvagn, önskar också löpa den men jag undrar vart du har köpt den för det priset och hur det har gått att köra i snö?

Mvh

Sofia

2011-11-27 | 17:44:37 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0