Lite shopping på lördagseftermiddagen :)

God kväll!

Har varit en helmysig dag i Heileys tecken!. Har varit inne till hageby centrum och shoppat lite både till Heiley, mig och Andy. Det blir lätt att man prioriterar henne nu men ibland behöver ju även vi lite nytt:). Jag köpte ett par nya mammabyxor eftersom de jag har är på tok för tunna att ha nu när det börjar bli kallt ute. Jag hittade ett par jeans i mammatyp på H&M som satt syperskönt!. Jag brukar annars inte köpa jeans så ofta eftersom jag tycker att alla sitter så dåligt (har ju stora lår och mindre midja) men nu när jag är gravid sitter byxorna perfekt konstigt nog!. Tog en stl större eftersom jag tyckte att min vanliga stl satt lite för tight i magen och jag lär ju faktiskt bli större om magen, ännu är den inte fullvuxen hihi. Dock sitter de så pass tight i magen att dom endå sitter väldigt bra. Lite pösigare i benen men som sagt man lär ju gå upp några kilo till hihi.


Byxor från H&M 399:-


Andy fick ett par nya vinterstövlar så nu klarar han sig några vintrar till iallafall. Heiley fick ett par vita byxor med bakfickor, köpte dom på Lindex då de var rea. De hade kostat 99 kr men nu fick jag dom för 49,50!, inte illa!. Sedan hittade jag en ursöt dress med en liten "tunika" och ett par byxor i ljuslilla som jag kollat på många gånger men aldrig köpt. Nu köpte jag den äntligen och hon kommer bli sååå söt i den!. Sedan hittade jag ett par strumpbyxor till henne som hon kan ha under overallen och under byxor för att hålla sig ordentligt varm :).


Byxor från Lindex 99:- 49,50:- stl 62


Dress från Kappahl 129:- stl 56


Strumpbyxor 59,90 stl 50-56

Ännu är inte klädinköpen färdigt men måste ju dra ut lite på det, inget kul att köpa allt direkt. Ska nog köpa lite till i stl 62 och något mer kanske i stl 56 för som sagt de växer ju så de knakar!. Jag får säkert komplitera med mer kläder sedan när hon kommit för då vet man lite bättre vilken stl hon har. Det är ju inte ens sökert att hon kommer kunna ha stl 50 som nyfödd utan kanske går i 56 ditekt. Då är det ju ingen ide att köpa för mycket i 50-56 heller.

Barenhåkan och Bingo Rimer var på Hageby centrum för att signera sina nya böcker. Inget jag juvlade över direkt men lite trevligt var det ju endå:).

Efter vår shoppingrunda blev det en liten fika hos mamma och pappa.

Imorn ska jag träffa ett gäng tjejer från minbebis.com då vi träffades via formuet där. Alla är gravida men i olika veckor så nu lär det bli mycket bebis och gravidprat. Vi ska träffas på stan och ta en fika och alla bor i Norrköping med omnejd så det ska bli väldigt trevligt!. Kommer säkert ta kort under träffen också om de tillåter :).

Nu blir det lite mys i soffan

ha en trevlig lördag!



Slänger in en bild från dagens middag. Hemmagjord ostsås med kalkon och broccoli och färsk tomatpasta.



Madde

Gud vad stor din mage blivit sen jag såg den sist! Vi har också det lila setet från Kappahl, men det är nästan för litet,får knappt i fötterna haha men den är så jävla fin att det kan hända att jag köper en strl större :)

Kram

2010-10-23 | 20:37:45 |
Ellie

Madde: Ha ha jasså är det så pass!. Ja det är ju sååå svårt och veta det där med stl. Vilken stl kunde din tjej ha när hon föddes? och hur lång var hon?. Jag såg en klänning i samma färg och från samma "set" och den hade jag också viljat ha men det är lite dumt och köpa klänning mitt i vintern haha!. Jöp en stl större du! det hade jag gjort!

kram på dig och din lilla tjej!

2010-10-23 | 21:11:38 |
Madde

Hon var 51 cm och vägde 3595 =) hade strl 50.

Åå den måste jag ha, vad sött :) Nej då man kan ju ha strumpbyxor till ;) Har du tid med en promenad nån dag? Kram

2010-10-23 | 22:26:31 |
Ellie

Madde: Jaha ok, vissa säger ju att vissa bebisar inte kan ha stl 50 så därför har jag köpt mest i 56 och 62 men som sagt det gör ju inte så mycket att det är lite stort för växa lär hon ju göra:). Visst kan vi ta en promenad!, dock orkar jag inte gå så långt längre hehe men visst kan vi det!, du får gärna komma över på en fika också:). Hur är det med lilltjejen då?. kram

2010-10-23 | 22:59:28 |
Madde

Jaa vi fick typ bara 56 kläder eftersom jag gick över så mkt. Tycker också det räcker med nått plagg i 50 sen kan man ju köpa mer om det är en 50-bebis :)

Det är bra med henne, äter massor och fått en riktig dubbelhaka :)

Det låter trevligt tycker jag! :) Kram

2010-10-24 | 14:01:23 |
Ellie

Madde: hihi en liten dubbelhaka:), hur mycket väger hon nu då?. Jag kan väll de flesta dagar vid 18 ungefär så det är bara säga till när du kan så fixar vi det. Jobbar ju varje dag fram till senast 16 så vid 18 blir bäst.

kram

2010-10-24 | 17:03:29 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0