Jag tror jag blåser bort!

God morgon!

Har precis kommit hem efter en liten promenad med Kiwi. Blev en promenad på ca 20-25 min i skogen och det gick bra, förutom att det blåser orkan ute. Jag ville bara hem igen till värmen. Igår var jag ute på en morgonpromenad efter frukost på ca 40-45 min. på slutspurten var det dock väldigt jobbigt för sammandragningarna satte igång som vanligt och det slutade med att jag smög hem. Inte nog med sammandragningarna så kändes det som träningsvärk på sidorna om magen och spänd som en fiolsträng haha!. Det gjorde riktigt ont vill jag lova. Sedan vart det ju promenad på stan med Claudia och även då fick jag säkert en 3-4 sammandragningar bara under de timmar som jag var ute.

Jag pratade ju med barnmorskan om detta när jag var hos henne och hon menade att man borde inte ha mer än 4-5 sammandragningar om dagen för då borde man kolla upp om det är något som är på gång. Trots det så har jag inte kommit upp dit för det enda de säger när man ringer till förlossninen är "ta en alvedon" haha ja du vad säger man!. Nu har jag blivit så trött på detta så jag har slutat ringa dit helt enkelt, jag får helt enkelt stå ut.

trots att jag hade riktigt ont igår så var detta problem som bortblåst igår kväll när lilla tjejen vaknade vilket märktes rejält. Jag vet inte om hon möblerade om i magen eller något för jag tror hon både sparkade och slog där inne så min mage levde sitt eget liv vilket man såg vädligt tydligt hihi. Det finns nog ingen mysigare känsla:)

Snart har jag gått 26 fulla veckor och snart påbörjar jag vecka 27:) det drar ihop sig!! hihi.

OJ OJ nu måste jag springa på toa vilket händer rätt många gånger om dagen nu för tiden, undrar vad det beror på hihi:D.








Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0